Eliteserien håndball. Siste serierunde!

Kl 18.00 i kveld er det siste seriekamp i eliteserien før sluttspillet begynner. Det blir blant en skikkelig seriefinale mellom Elverum og ØIF Arendal om hvem som blir seriemestere. Drammen er sikret bronsemedalje og får besøk av Nærbø som har overrasket stort denne sesongen.

Elverum – ØIF Arendal. Arendal +3,5 mål. 6 units til 1.95 på coolbet. 

Elverum – ØIF Arendal. Arendal seier. 2 units til 5 odds på coolbet.

Historisk sett er det ingen tvil om at Elverum er favoritt til å vinne på hjemmebane her. De har de siste årene alltid hatt det lille ekstra til å vinne, spesielt på hjemmebane. Personlig har årets utgave av Elverum ikke imponert meg. Da mener jeg 2019 utgaven. I høst syntes jeg dem virket overlegne. Men nå er det mye større svingninger, spesielt på sidebackene og forsvaret. ØIF Arendal har også vært svært varierende, men de har virkelig et lag som skal kunne slå Elverum, noe de gjorde på hjemmebane i Januar. Jeg er helt sikker på at dette blir en ekstrem jevn kamp hvor jeg faktisk har en liten knapp på at Arendal tar dette til slutt. De reiser opp som underdog og har spillere med et vanvittig høyt toppnivå. Keeperne har tatt med seg god selvtillit fra de foregående kampene og de har x-faktor spillere som Vidovic, Linboe og Vildalen. Elverum har muligens det beste laget på papiret, men jeg tror de fort kan havne litt på bakbeina i de avgjørende situasjonene i kveld. Jeg setter en god innsats på at Arendal skal henge med helt til slutt og en liten innsats på at de stjeler gullet.

 

Drammen – Nærbø. Drammen -3,5. 6 units til 1.92 på Coolbet.

Drammen har allerede sikret seg bronsen og Nærbø er allerede sikret seg plass i sluttspillet siden de er foran Halden på innbyrdes oppgjør. Så dette er en betydningsløs kamp for begge lag. DHK har tatt inn en ekstra unggutt som vil få prøve seg, ellers har dem de samme spillerne som leverer topp klasse. Nærbø satser ungt, bredt og lokalt. De kommer nok til å rullere og gi mye spilletid til de “nest beste” i dag. Nærbø er et hjemmelag. De har tatt 5 poeng borte og 16 poeng hjemme denne sesongen. De har også tapt stort mot de beste lagene på bortebane. Dette burde bli en grei seier til DHK der begge lagene avslutningsvis vil rullere mye. DHK sitt lag et desidert mye sterkere og på hjemmebane burde dem ville avslutte med stil. Her syntes jeg linjen er et mål eller to for lav og til 1.92 mener jeg det er en veldig fin verdi.

 

elverum l.png

Leave a Reply