Storkamp på Metropolitano og La Liga

Ett pent livespill inn i går, og forhåpentligvis kan vi holde denne flyten oppe i dag. Det hadde vi hvert fall hatt godt av, og noen spill blir det.

Atlético Madrid – Barcelona, 13:00 (damer)

Atlético Madrid +0 @ 2.05 6 units, Bet365

Nummer én mot nummer to møtes, men dette er ikke det største fokuset for denne kampen. Kampen spilles på herrelaget sin stadion Wanda Metropolitano og er UTSOLGT! Det betyr 65 000 (+-) tilskuere, og dette må gi en enorm boost for hjemmelaget i jakten på en ny serietittel.

Disse lagene møttes også for kun noen uker siden hvor Atlético vant 2-0, og Atlético leder per nå serien med seks poeng.

Atlético Madrid har ikke ikke vunnet en kamp siden 18. november da man møtte Barcelona på bortebane og tapte 1-2. Formen er enormt god, og det blir noe helt annet på hjemmebane som vi så for noen uker siden. To tap på sine fem siste, men ellers også ganske solid fra Barcelona.
Villarreal – Rayo Vallecano, 18:30

Over 5 gule kort @ 1.69 7 units, Feelbet

Nedrykkskamp og enormt viktig for begge lag. Bortelagets manager Michel ryker sannsynligvis ved tap her, og ingen har råd til å tape denne kampen.

Lag nummer 6 mot nummer 10 på kortstatistikken, mens dommer snitter rundt 5 per kamp. Kunne spilt 5.5 også, men på grunn av en litt kjip dommer holder jeg meg på over 5. En slik kamp i La Liga BØR virkelig inneholde minst fem kort.

Her kan det fort komme flere spill utover dagen, og også live. Flere spill som kan være veldig aktuelle, så følg med. Mange godbiter i vente!

Lykke til!

Leave a Reply