Spillerkort Premier League

I en amputert runde av Premier League spilles det to kamper i dag. Et Fulham i elendig form møter Liverpool, mens Everton er vertskap for Chelsea. Vi har funnet tre spennende spillerkort!

Yerry Mina (Everton) får kort til 4.50 (Bet365) 4 units 

Kurt Zouma kan ikke møte Chelsea, på grunn av vilkårene i låneavtalen hans. Yerry Mina forventes å erstatte han på stopperplassen. Den 195 cm høye colombianeren er  en meget fysisk spiller, som har sanket bra med gule kort hittil i karrieren. Han står med 33 gule og 1 rødt kort på 115 kamper fra start. På de 12 siste kampene han har spilt i PL og LL, har han fått 5 gule kort. Everton har slitt i det siste, og det forventes at de skal slite mot Chelsea i dag også. Vi tror Yerry Mina skal slite mot spillere som Hazard, Higuain og Pedro. Kjører relativt hardt på at han får kort i dag!

Seamus Coleman (Everton) får kort til 8.00 (Bet365) 2 units 

Coleman får svært sjeldent kort, men i dag skal han opp i mot nøkkelspilleren i Chelsea – Eden Hazard. Hazard provoserer frem omtrent tre frispark i hver kamp, og er den spilleren i Premier League (sammen med Zaha) som får flest frispark i løpet av en kamp.

Joe Bryan (Fulham) får kort til 6.00 (Bet365) 2 units 

Venstreback hos Fulham i dag, og møter dermed Salah og Alexander Arnold. Bryan står med 21 gule kort på de 100 siste kampene han har spilt, og Fulham trenger sårt poeng nå etter elleve tap på de tolv siste kampene de har spilt.

Leave a Reply