Odriozola og Real Madrid på jobb?

Fulltreffer i går og Atlético Madrid gjorde jobben akkurat som ønsket. Til og med spådommen om 0-0 til pause satt, før Atleti til slutt vant 2-0. Onsdag venter fire nye kamper, og vi har funnet ett spill foreløpig. 

Valencia – Real Madrid, 21:30

Real Madrid over 4.5 cornere @ 1.72 6 units, Betsson

Lav linje til Real Madrid og ja de møter et Valencia som er i meget god form, men en slik linje unngår jeg ikke å spille når det er Real Madrid og Zidane som gjelder. Hadde dette vært under Solari hadde jeg holdt meg unna, men med Zidane så er fokuset veldig mye innlegg fra backene, og det skapes også mye sjanser.

Forventer at både Odriozola og Marcelo starter på backene som er meget offensive i tillegg til Asensio og Bale på hver sin kant. Real Madrid snitter 6,07 per kamp, mens Valencia får 4,14 i mot. Real Madrid fikk kun 4 mot Huesca sist, men jeg tror dette kun var et engangstilfelle, og at vi får se Real Madrid mye bedre i kveld med en helt annen lagoppstilling ikke minst.

Lykke til!

 

Leave a Reply