Andre kvalifiseringsrunde til NM

I morgen er det flere kamper i andre runde av kvalifiseringen til norgesmesterskapet i fotball, og vi velger å kjøre en sjelden trippel. Naturligvis velger vi da å holde unitsbruken nede, da det er flere ting som kan gå feil når man spiller kombinasjoner. Lykke til for de som følger!

Lørdag 12:30 Bergen Nord v Varegg. Hjemmeseier 

Varegg har en god del nytt i år og Bergen Nord har samme tropp som i fjor! Mye mer samspilt i tillegg til at det er ett bedre lag. Dette skal være en grei hjemmeseier. Bergen Nord slo Øystese 3-2 på bortebane i forrige runde, mens Varegg vant 1-0 hjemme mot Gneist. Varegg hadde 1-1-11 på bortebane i fjor, og rykket ned til 4.divisjon. Bergen Nord hadde 10-1-0 hjemme, og rykket opp til 3.divisjon. Morgendagens kamp skal spilles på Myrdal (nøytral grunn), men Bergen Nord skal være bedre denne sesongen.

Lørdag 14:00 Eide v Åndalsnes. Hjemmeseier

Troppene er ute, og ser man på laget til Eide er det flere meget habile fotballsparkere der. Stig Roar Søbstad og Ole Martin Halås har skåret en god del mål de siste sesongene, Arnt Erik Brakstad er kommet fra Eidsvåg og sist men ikke minst er tidligere Molde-spill Petter Berg Hestad å finne i Eide-trøya denne sesongen. Morgendagens hjemmelag har manet opp til denne kampen, og annonsert at de håper på fulle tribuner. Det er alltid stort for breddelagene å kvalifisere seg til 1.runde av NM. Vi har troen på en grei hjemmeseier, og slenger den med i trippelen!

Lørdag 18:00 Fjøra v Sund. Hjemmeseier 

Sund skal ut på en lang busstur før denne bortekampen. Flere har meldt at Sund har en ny og viktig spiller fra Sotra, som ikke er godkjent til denne NM-kvalifiseringskampen. Ikke vet vi! Sund har slitt defensivt tidligere, og Fjøra kommer fra 6/8 seire i treningskampene før sesongstart. I forrige runde knuste de Kaupanger 7-1 på bortebane, mens Fjøra måtte ut i ekstraomganger mot Bjarg.

Trippel til 2.88 (NordicBet) 4 units 

Leave a Reply