RayoLoca er tilbake!

Det har ikke vært noen drømmesesong for Rayo, men jeg synes heller ikke prestasjonene er så aller verst. Sjeldent går man på stygge smeller, men nå er Paco Jémez tilbake og da blir det show. To kamper er spilt under hans ledelse og det ser litt spennende ut – hvert fall med tanke på noen spillvarianter.

Rayo Vallecano – Valencia, 18:30

Rayo Vallecano over 4.5 cornere @ 1.72 6 units, Betsson

To kamper mot Real Betis og Eibar er unnagjort. Status er 6 cornere i begge kampene selv etter å ha ledet tidlig mot Real Betis, og borte mot Eibar som slipper til færrest (!) cornere i La Liga i snitt. Paco Jémez sin fotball er veldig ofte/alltid underholdende og basert på det offensive. Det kan gjerne komme to scoringer i favør, men da kommer det også fire i mot. Underholdende er det alltid og uansett motstander vil dem angripe. Det kommer også til å skje lørdag kveld når Valencia kommer på besøk.

Valencia snitter 4,20 i mot. Åpenbart synes jeg motsatt statistikk er langt viktigere, men det sier også litt om hva man tillater. Mot Real Madrid denne uka hadde man 30% ball og slapp til 6 cornere. Der hadde vi spill, og det satt heldigvis til slutt.

Både begge lag scorer i denne kampen (rundt @ 1.75) og Real Madrid først til 7 cornere (@2) hjemme mot Eibar synes jeg er fine spill, men dette blir dagens utvalgte. Har fungert veldig fint med litt færre spill den siste tiden, og med mindre noe veldig spesielt skulle dukke opp ser jeg ingen grunn til å forandre dette foreløpig.

Lykke til!

Leave a Reply