LaLigaLoca dundrer videre!

Seks La Liga-kamper denne søndagen og nå er dessverre serien ganske så avgjort helt i toppen, men det stopper ikke oss. To nye spill denne søndagen! 

Getafe – Athletic Club, 14:00

Over 5 kort @ 1.85 6 units, Bet365

Samme dommer som vi røk på sist, men denne klarer jeg virkelig ikke å unngå. “Kun” nummer 7 (Getafe) mot nummer én på kortstatistikken og dette er to veldig fysiske lag som faktisk og utrolig nok kjemper om Champions League!

Dommer snitter rundt 5 og i en slik kamp som dette skal man minst kunne få fem kort på en normal dag. Så får vi bare krysse fingrene for at dagens dommer ikke er og blir like vanskelig som sist…

 

Valladolid – Sevilla, 16:15

Under 2.5 mål @ 1.95 6 units, Coolbet

Elsker ikke underspill, men her undrer jeg meg virkelig over oddsen. Valladolid har 14 (!) ganger denne sesongen gått av banen uten å score mål, mens deres toppscorer har 3 (!) scoringer denne sesongen. 3/5 siste har gått under for Valladolid, men det var trossalt Real Madrid som scoret fire og gjorde jobben den ene overkampen.

Sevilla på motsatt side har ny manager. Joaquin Caparros har tatt over for Pablo Machin, og her har vi en helt annen spillestil. Mye mer disiplinerte, og tar færre sjanser. Dette har resultert i at man har spilt under i 3/3 kamper under hans ledelse. 2-0 mot Alavés hjemme sist, 1-0 mot Valencia hjemme og 1-0 borte mot Espanyol.

Jeg undrer meg veldig over hvorfor oddsen er såpass høy, og Sevilla mister også en del offensivt når både Jesús Navas og Sergio Escudero på backene er suspendert her. Neste helg venter Sevilladerby mot Real Betis og den er helt klart viktigst selv om man gjerne skal ha tre poeng her også.

 

Lykke til!

Leave a Reply