NM-kval 2.runde: Porsanger v Bjørnevatn

NM-trippelen i går gikk fint, og i dag er det nye slag som skal kjempes for å kvalifisere seg til første runde NM. Veien til Ullevål er lang, men i første runde kan det ligge et storlag som gir gode penger i kassa til breddelagene.

Porsanger v Bjørnevatn. Borteseier til 2.36 (Betssongruppen) 5 units 

Porsanger slo Kirkenes komfortabelt 3-0 på hjemmebane i forrige runde, mens Bjørnevatn slo HIF/Stein hele 7-1 på hjemmebane. Der ble det hattrick på Kabamba Tumba Kalabatama. HIF/Stein spilte i avdelingen til Porsanger i fjor, og endte på en respektabel 6.plass. Porsanger hadde 8-2-1 på hjemmebane i fjor, og endte på andreplass i 4.divisjon. Bjørnevatn rykket ned fra 3.divisjon i fjor, og hadde 2-1-10 på bortebane.

Ut i fra bildene til Bjørnevatn A-lag på Facebook, ser det ut som de allerede var ankommet Lakselv i går, hvor de hadde felles middag på kvelden. Forståelig da det er en over 4 timers kjøretur mellom Lakselv og Bjørnevatn. Kaptein Tobias Borch og spissen Adrian Olsen er ikke med i troppen, og det tror vi øker sjansene på borteseier her. Sistnevnte skåret i forrige runde.

Ser man på lagene Bjørnevatn møtte i fjor, kontra de de møter i år, skal det være vesentlig kvalitetsforskjell. De tok egentlig med seg greit med poeng i 3.divisjon i fjor, og skal kunne klare opprykket til 3.divisjon igjen denne sesongen også. De er soleklare favoritter til opprykket, og dermed prøver vi borteseier til borteseier til 2.36 hos betssongruppen (NordicBet, Betsafe, Betsson). Norsk Tipping er helt nede i 1.70 på borteseier, og for de som vil sikre seg penger kan UB til 1.51 spilles hos Coolbet, og 2.62 på hjemmeseier spilles hos Norsk Tipping. Et såkalt safebet!

Leave a Reply