EL GRAN DERBI!

Ny runde. Denne gang både Toppserien og La Liga. Vi prøver to spill på lørdagen etter en fin periode!

LSK Kvinner – Arna Bjørnar, 15:00

Pause/Full tid: LSK Kvinner/LSK Kvinner @ 1.72 7 units, Bet365

Først og fremst – stor oddsforskjell! @ 1.72 hos Bet365, mens det er @ 1.40 hos Bethard og Fansbet. Ellers er dessverre markedet svakt…

Så over på litt begrunnelse -> Her skal det være klasseforskjell på lagene. LSK suverene seriemestere i fjor, og er storfavoritt til å bli det igjen tross en svak start på sesongen med “kun” fire poeng på to kamper mot Kolbotn og Avaldsnes. Arna Bjørnar tok bronsje i fjor, men har mistet flere spillere, og er spådd på en 8. plass. Laget har heller ikke startet veldig imponerende med uavgjort mot Fart og Trondheims-Ørn som ikke er noen storlag.

Skal også nevnes at LSK spiller sine kamper på kunstgress, mens Arna Bjørnar spiller på gress. Dermed går ballen litt fortere her, og det kan være en ganske stor fordel for et LSK lag som i utgangspunktet skal være veldig mye bedre enn dette Arna Bjørnar-laget. LSK vant denne kampen 2-0 i fjor, og nå har man ikke råd til å kaste bort flere poeng i starten av sesongen. Maskineriet begynner snart å gå igjen vil jeg tro, og det bør bli en komfortabel seier her mot Arna Bjørnar, lørdag ettermiddag.

 

Sevilla – Real Betis, 20:45

Under 3 mål (asian) @ 1.91 6 units, Bethard

EL GRAN DERBI! Sevilla-derby. Se og nyt! Et av Europas deiligste oppgjør venter, og Europa-plasser står på spill. Taperen her kan garantert glemme Champions League, mens vinneren her vil få en enorm boost. Slike oppgjør lever gjerne sitt eget liv, men jeg kan ikke la en slik linje gå med tanke på lagene sine kamper og Sevilla sine nye forutsetninger.

Sevilla fikk inn Joaquin Caparros etter at Pablo Machin fikk sparken. Det har resultert i fire kamper med alle fire under 2.5 mål. Under Caparros er defensiv trygghet langt mer viktig, og her møter man et Real Betis som sliter med å score mål og skape sjanser mot slike lag. Faktisk er Betis et av lagene som skaper færrest sjanser i La Liga! 2 av siste 6 borte for Betis har gått over, mens omvendte oppgjør endte 1-0 til Betis. Her er det også et spørsmål om Sergio Canales (deres beste spiller i mine øyne) vil rekke kampen. Det vil være et enormt tap dersom han ikke blir klar ettersom han er en enormt viktig kreativ spiller.

Lykke til!

Leave a Reply