Eliteserien og OBOS

To kamper i Eliteserien og OBOS på lørdag, mens det spilles hele 13 kamper til sammen på søndag. Bare å begynne å filtrere markedet, og komme seg på jobb!

Viking v Brann. 

Vestlands-derby i morgen, når Stavangers fotballstolthet tar i mot Bergens fotballstolthet.Viking har startet sesongen på best mulig måte, og står med 2/2 seire og 4-0 i målforskjell. Nå kommer den virkelig store testen. Brann slo Kristiansund 2-1 borte i forrige match, spilte 1-1 mot Godset før det og innledet sesongen 2019 med 3-2 tap mot Odd i serieåpningen. De tre siste kampene mellom lagene har endt 3-2, 2-4 og 1-1. Denne kampen synes jeg helt ærlig er vanskelig å spå, den kan like godt ende 3-3 som 0-0, og dermed velger jeg heller noen høyoddsere, enn å investere tungt i noen hovedspill.

Vito Wormgoor skårer til 7.00 (Betfair) 2 units 

Straffesaker og en mann som siktes på ved offensive dødballer. 7.00 er alltid godt betalt på Wormgoor, så vi prøver nye 2 units på at den nederlandske stopperen skårer i morgen.

Tommy Høiland skårer og får kort til 10.50 (NordicBet, oddsbygger på mobil) 2 units 

Klassisk fiketryne som elsker å provosere, litt lik type som Marcus Pedersen. Benytter seg av de fleste mulighetene til å sende avgårde et stikk eller to, og er også en målsnik av rang. Prøver dermed et par units på at han skårer og får kort!

Bodø Glimt v Molde. BTTS + over 2.5 til 2.05 (Unibet, oddsbygger)  6 units 
Begge lagene har storspilt i serieåpningen, og ligger på andre- og tredjeplass hittil. Glimt har skåret 7 mål og sluppet inn 4 på to kamper, mens Molde har skåret 8 og sluppet inn 2 på de tre første kampene. To offensivt gode lag, som ikke er 100 % tett defensivt, det tror vi fører til et en god del mål på Aspmyhra i kveld. De fem siste kampene mellom lagene har endt 0-1, 1-2, 1-2, 3-2 og 1-2. Vi prøver 6 units på at begge lagene skårer og at det ender med over 2.5 skåringer her klokken 18:00. Råtips: 1-2.

Ranheim v Haugesund. BTTS til 1.85 (EFbet) 7 units 
Fjorårets kamp på Extra Arena endte hele 4-2 til Ranheim, og man skal ikke se bort i fra at det blir nok en underholdende kamp her i kveld. Ranheim har tapt begge kampene hittil i sesongen, med sifrene 1-2 og 2-1. Haugesund står også uten seier denne sesongen, men fikk karret med seg ett poeng fra Sarpsborg sist etter frisparkskåringen til Stølås / selvmålet til Vasyutin. I serieåpningen tapte de 3-2 borte mot Godset. Begge lag må begynne å sanke poeng nå, og har bedre kvaliteter offensivt enn defensivt.  Trondheim byr opp til festfotball i dag, med full sol og bra med plussgrader. Vi velger å bruke en litt ukjent bookmaker her, da de gir en god del bedre odds en resten av markedet. Dette er ikke en bookie vi jevnlig kommer til å poste tips hos.

Målskårere: 

Solbakken (Ranheim) skårer mål til 5.00 (Norsk Tipping) 1 unit 
Stølås (Haugesund) skårer mål ti. 8.00 (Betfair) 1 unit 
Helland (Rosenborg) skårer mål til 4.50 (Betfair) 2 units 
Vilhjalmsson (Vålerenga) skårer mål til 2.50 (Betfair) 3 units 
Vilhjalmsson (Vålerenga) skårer mål på hodet til 6.00 (Norsk Tipping) 1 unit 

 

Leave a Reply