Seriestart i PostNord-ligaen

Endelig sparkes sesongen i gang i vår fjerde øverste divisjon også, nemlig PostNordLigaen. Her kommer dere garantert til å få mye tips fremover, og vi kjører på med ikke mindre enn fire spill i første serierunde.

14:00. Verdal v Gjøvik Lyn. Gjøvik Lyn eller uavgjort til 1.69 (Coolbet) 6 units 

ROCKY BAL…..LEKAJ! Lekaj har ankommet Gjøvik Lyn før årets sesong, etter å ha lekt seg gjennom 2.divisjon og tidvis glimtet til i 1.divisjon med Kristiansund, før han nå sist hadde en litt tyngre sesong i Fredrikstad. Gjøvik Lyn lekte blant annet borte mot Redalen, i NM-kvalik, og vant til slutt 7-0.  Lekaj var selvfølgelig svært delaktig, og han kommer til å gjøre mang en forsvarer svimmel i år. Verdalen ser likt ut som i fjor, og ser man tabellen i fjor overdriver den nok litt hvis femteplass skulle vært fortjent til gjengen fra Værdarn. Vi prøver UB her til 1.69 hos Coolbet, med 6 units.

15:00. Fana v Fjøra. Fana – 1 til 2.20 (Guts) 5 units 

Fjøra er en liten klubb som garantert kommer til å få det tøft i PostNordLigaen. Klubben fra Sogndal rykket opp igjen til 3.divisjon før årets sesong, og flere gamle spiller fra det beste laget i saftbygda var med å bidra. I likhet med Sunndal, som nevnes lenger nede i denne artikkelen, sliter ofte klubber fra små plasser i denne divisjonen. Både når det gjelder økonomi, lokale spillere og interesse. Fana skal enkelt og greit være noen hakk bedre her, og vi tester en handikapvariant hos Guts.

14:00. Flint v Mandalskameratene. Flint -1 til 1.85 (Coolbet) 6 units 

Flint er kraftig forsterket, etter at de rykket opp fra 4.divisjon før denne sesongen. Bredden og kvaliteten i troppen er av meget god kaliber, men spørsmålet er om de er rukket å bli ordentlig samspilt før sesongen sparkes i gang i morgen? Dette kan være en av klubbene som virkelig overrasker/skuffer i år.

Mandalskameratene er forventet å rykke ned fra flere som har spådd denne divisjonen. Det meldes at klubben nå har blitt en mellomstasjon for falne stjerner, på sin vei videre til oldboys-fotballen. Mandalskameratene rykket også opp fra 4.divisjon i fjor, men i motsetning til Flint har de ikke forsterket seg nevneverdig, og vi tror dette blir en grei hjemmeseier. Prøver at Flint minst vinner med 2 mål her til fin odds hos Coolbet!

16:00. Sunndal v Eidsvold Turn. Eidsvold Turn -1 til 1.75 (Guts) 6 units 

Det er forventet at disse lagene kommer til å kjempe i hver sine ende av tabellen denne sesongen. Sunndal kommer til å krige mot nedrykk, mens Eidsvold Turn kan være med å kjempe opp opprykket. Flere holder de som ganske sterk favoritt i denne avdelingen, og det er kvalitet over hele fjøla når man ser troppen. For å vinne avdelingen, bør de ha med seg poeng borte mot Sunndal, selv om denne kampen spilles på Sande Stadion (naturgress). Det er meldt 10 grader og strålende sol imorgen, så spilleforholdene skal være greie.

Leave a Reply