Spillerspesialer Premier League

 

Det begynner å nærme seg slutten i verdens største fotballiga, mange lag har mye å spille om, og dermed fortsetter vi å prøve spillerkort med høy odds frem mot sesongavslutningen.

13:30. Tottenham v Huddersfield. Victor Wanyama får kort til 5.50 (Bet365) 2 units

Kenyaneren er like høy som han er bred, og starter defensivt på midtbanen til Spurs mot nedrykksklare Huddersfield. Wanyama har fått 28 gule og 3 røde kort på de seks siste sesongene i Premier League, på de to siste sesongen har det bare blitt 10 kamper fra start. Tottenham ligger på 4.plass foreløpig, som sikrer dem plass i neste års CL. De har også et meget viktig returoppgjør mot Man City i kikkerten, blir spennende å se hvordan de prioriterer i dag. Huddersfield kan senke skuldrene, og prøve å overraske.

18:30. Manchester United v West Ham. Matteo Darmian får kort til 8.50 (Bet365) 3 units 

Forsvarsspillere som tatt ut i MU-troppen: Dalot, Smalling, Darmian, Lindelöf, Rojo, Jones.Shaw og Young ute med suspensjoner. Mye tyder dermed på at italienske Darmian får spille fra start i kveld, på en av backene. Møter trolig Arnautovic hvis er venstreback, og Anderson hvis han er høyreback.. Fin verdi når oddsen er helt oppe i 8.50 her! Manchester United kjemper fortsatt om 4.plassen i ligaen, men har også et viktig returoppgjør mot Barcelona i bakhodet.

 

Kan komme mer her når troppene er ute. 

Leave a Reply