Åsane og to andrelag i aksjon

Vi traff på 3/4 breddespill i går, og prøver lykken igjen i dag.

16:00 Åsane v Senja. Åsane -1 til 1.65 (Coolbet) 8 units 

Åsane rykket ned fra OBOS i fjor, etter å ha rotet vekk en trygg ledelse helt på slutten av sesongen. Etter nedrykket har klubben ryddet ordentlig opp i rekkene, Et tosifret antall overganger både inn og ut har bidratt til en nokså ny tropp for oransjetrøyene i år, men kanskje slår det positivt ut? I vinter har de hamret inn mål etter mål, og en troppen har en fin bredde med gamle ringrever og yngre sultne spillere.

Senja var et av lagene mange hadde øynene på i de lavere divisjonen i fjor, mye på grunn av den enorme spenningen som var knyttet til sesongens siste match i fjor. De sikret seg til slutt opprykket etter en ren opprykksfinale i siste serierunde, hvor de til slutt slo Frigg 1-0. I år blir det nok meget tøft for klubben som kommer fra en av Norges vakreste øyer. På hjemmebane blir de nok en fartsdump for mange, men på bortebane kommer de nok til å slite med å sanke poeng.

Vi tror Senja kommer til å slite med å holde seg i denne divisjonen, og at de garantert får det tøft mot en av opprykksfavorittene i Åsane her i dag. 8 units på tomålsseier til Åsane her!

14:00 Brann 2 v Lysekloster. Lysekloster til 1.81 (Betssongruppen) 5 units 

Lysekloster er en av klubbene som virkelig satser på opprykket denne sesongen. Som vanlig er det enormt mange utskiftninger i klubben før sesongstart, flere solide spillere har kommet inn, og det er forventet at disse bidrar positivt i klubben. Nikolai Harris, Simen Næss, Alonso Sanchez Gonzales og Damian Garbacik er trolig spillere som relativt enkelt kunne tatt nivået i 2.divisjon.

Brann 2 stiller et omtrent rent juniorlag i dag, med unntak av Amer Ordagic.  De beste juniorene er naturligvis lånt ut til bedre lag høyere opp i seriesystemet, og det gror godt for de aldersbestemte lagene for Brann. Flere av de har fått prøvd seg på aldersbestemte landslag, og gjort det godt.

I dag får de lite hjelp fra A-laget, og da tror jeg det blir tøft mot et sterkt og sultent Lysekloster-lag. Prøver 5 units på borteseier her hos betssongruppen.

15:00 Strømsgodset 2 v Vard. Vard Haugesund til 2.87 (Bet365) 3 units 

15:00 Strømsgodset 2 v Vard. Over 3.5 mål til 1.85 (Betssongruppen) 6 units 

Vard er sammen med Lysekloster en annen opprykkskandidat i 3.divisjon avdeling 4. De rykket ned fra andredivisjon i fjor, etter å ha hentet kun 14 poeng i hele 2018. De har et godt mannskap som har spilt en del sammen tidligere, og nettopp den kjemien kan bidra til at Vard Haugesund kan være helt der oppe å krige i år.

Strømsgodset 2 har valgt å ta med seg Amahl Pellegrino fra A-laget til denne kampen. Han er altfor god til 3.divisjon, og kan nok snurre rundt med et par Vard-spillere i dag. Utenom det stiller Godset et meget ungt mannskap i årets første seriekamp. Mickelson, Duman, Stenevik og lillebror Pedersen er noen meget talentfulle spillere.

Verdien ligger nok i bortelaget når man ser på oddsen bet365 stiller med, resten av markedet er nå nede i 2.40-2.60. Samtidig er det flere gode spillere offensivt hos Godset som kan bidra med mål. Pellegrino står med 15 mål på 8 kamper hos Godset 2, Pedersen står med 7 mål på 12 kamper og Stenevik var fast inventar hos Nest Sotra i fjor. Dermed prøver vi noen units på borteseier, men går enda hardere på over 3.5 mål til 1.85.

Leave a Reply