Take The Ball Pass The Ball

Ikke noe god dag i går, men det betyr ikke at vi gir opp. I dag har jeg funnet et spill jeg liker veldig, veldig godt!

Athletic Club – Rayo Vallecano, 14:00

Rayo Vallecano -1% ballbesittelse @ 1.86 8 units, Fansbet

8 units for første gang på lenge nå!

Her synes jeg at linja er blitt satt jevnere enn det den burde være. Greit nok at Rayo foreløpig ikke har hatt ballen SÅ mye under Paco Jémez sine tre første kamper, men det har også litt med at man har tatt ledelsen relativt tidlig i samtlige og dermed ikke hatt behov for å score mål.

Paco Jémez er en manager som vil ha ball, og sender gjerne hele laget i angrep. Motstander Athletic spiller mer på deres fysiske egenskaper og innsats enn teknisk briljans og finspill. Athletic er eksempelvis det laget med flest kort i La Liga, og jeg ser for meg et kampbildet her hvor Rayo styrer ganske mye, og Athletic satser på kontringer med lynhurtige Iñaki Williams på topp. Ser heller ikke for meg at dette blir like “lett” for Rayo som i de tidligere kampene, og jeg tror derfor ikke de får noen tidlig scoring. Athletic kan fort vinne denne kampen og er bunnsolide hjemme. Da åpner mulighetene seg enda mer for Rayo-dominans.

Rayo sine kamper under Paco Jémez :

Rayo – Betis 45-55% (Her tok Rayo ledelsen tidlig OG ikke minst. Betis er kanskje det laget i La Liga som bryr seg mest om ballinnhav. Derfor imponerende av Rayo å klare å forhindre dette, og være fullt på høyde.)

Eibar – Rayo 45-55% (Lignende kamp av det jeg kan se for meg i dag. Tror også Rayo kan touche oppimot 60% på en god dag).

Rayo – Valencia 52-48% (Selv en tidlig ledelse ville dette vært gevinst.)

 

Getafe – Athletic 48-52% (De to mest fysiske lagene i La Liga. Bingo hvem som har mest ball her egentlig)

Athletic – Levante 40-60%

Girona – Athletic 49-51%

Athletic – Atlético Madrid 47-53%

 

Athletic snitter 49,87% per kamp, og jeg tror dette skal være et meget pent spill.

 

Lykke til!

Leave a Reply