Mirakelet på Camp Nou?

I morgen er det en stor kveld for mange Barcelona og Manchester United-fans når den avgjørende kvartfinalen skal spilles. Mange spør seg om det er duket for et nytt mirakel etter at PSG ble slått i Paris på utrolig vis. Selvsagt skal ikke det skje når Barcelona her er motstander.

Barcelona – Manchester United, 21:00

Barcelona -1.5 (asian handicap) @ 2.08 6 units, Coolbet

Her skal det være enorm klasseforskjell. Manchester United har ikke imponert i det siste, og var tidvis fryktelig svake i helgen mot West Ham, mens Barcelona koste seg med en tidlig påskeferie hvor verken Messi, Suárez, Busquets eller Piqué blant annet var involvert.

Denne sesongen gjelder det for Messi og co. Champions League-trofeet skal tilbake på Camp Nou, og det har vært veldig tydelig gjennom sesongen. Med tanke på denne motivasjonen etter fjorårets fiasko + Barcelona sin enorme hjemmestatistikk i Champions League, så kan det bli en meget tung kveld for gjestene.

Barcelona sine siste 9 kamper hjemme i Champions League:

Barcelona – Juventus 3-0

Barcelona – Olympiakos 3-1

Barcelona – Sporting CP 2-0

Barcelona – Chelsea 3-0

Barcelona – Roma 4-1

Barcelona – PSV 4-0

Barcelona – Inter 2-0

Barcelona – Tottenham 1-1 (Her var Barcelona allerede videre i gruppespillet, mens Tottenham måtte ha poeng)

Barcelona – Lyon 6-1

 

Manchester United har tapt 3/5 siste, og tapt med 2 mot PSG og Arsenal.

Lykke til!

Leave a Reply