Champions League? Ja.

21:00 Tottenham v Ajax

Det er duket for en herlig match på nye White Hart Line i dag, en kamp det er vanskelig å spå utfallet av.

Tottenham har fått en stor boost foran dagens Champions League-semifinale mot Ajax. Moussa Sissoko har returnert i full trening!

Den franske midtbanespilleren har mistet de tre siste kampenee på grunn av et lyskeproblem, men trente på Hotspur Way på mandag.Kane (ankel), Harry Winks (lyske), Erik Lamela og Serge Aurier (begge hamstring) er skadet mens Son Heung-min er suspendert og Vincent Janssen er ikke kvalifisert til å spille i CL.

Christian Eriksen, Jan Vertonghen, Davinson Sanchez og Toby Alderweireld pleide å spille for Amsterdam-laget, med de tre første som kom til Spurs derfra, mens sistnevnte kom via Atletico Madrid.

Ajax har hatt luksusen av en hel uke fri for å forberede seg på denne kampen etter at nederlandske Eredivisie flyttet helgas runde for å gi deres lag maksimal sjanse til å gjøre det bra i Europa.

Ajax har til tider vist et fantastisk pasningsspill, hvor det går hurtig i lengderetningen. Tottenham kommer nok til å prøve og styre spillet på hjemmebane, og det kan åpne opp for noen overganger til bortelaget. Vi velger å prøve to spillerkort på hjemmelaget.

Victor Wanyama får kort til 4.00 (Unibet) 4 units

Dier er ikke match fit. Det er for så vidt ikke Wanyama heller. Men han har vært skadefri lengst av disse to, og de fleste spår at kenianeren starter på midtbanen til Spurs i kveld. Fysisk sterk spiller som sjeldent legger noe i mellom i taklingene. Han står med 58 gule og 6 røde på 215 seriekamper, og denne sesongen har han 1 gule på fire kamper fra start. I Champions League står han med 9 gule og 1 rødt på 29 kamper. Litt overrasket over oddsen her, og prøver derfor 4 units!

Danny Rose får kort til 3.50 (Unibet) 3 units

Danny Rose starter nok som venstre back kos Spurs i dag, og møter dermed nøkkelspillere til Ajax – Hakim Ziyech. Ziyech har bøttet inn mål og assists de siste sesongene, og det blir Rose sin jobb å stoppe han. Rose står med 17 gule kort på de 44 siste kampene han har spilt. 3 units!

Dusan Tadic skårer og får kort til 17.00 (Coolbet) 2 units

Tadic har nok spilt sin beste sesong denne sesongen, og står med 24 mål på 32 kamper, flere av de på straffespark. Samtidig er ikke serberen sky for å pådra seg et gult kort i ny og ne! Ajax kommer til å kjempe hardt her i kveld, og rutinen til Tadic og Blind kan bli veldig avgjørende på bortebane.

Leave a Reply