Champions League? Nei, Toppserien!

Ikke lett å finne så mye utvalg i Toppserien, men onsdag synes jeg at jeg har funnet et veldig spennende spill når Klepp tar i mot Lyn, 16:00

Klepp – Lyn, 16:00

Klepp vinner og under 3.5 mål @ 2.87 5 units, Bet365 (Lag ditt eget spill)

Forstår VELDIG lite av denne over/under-oddsen her, og foreløpig er det kun Bet365 som er ute med over/under-odds. Derfor kan det være en “feil” i markedet, og det har det vært tidligere denne sesongen da Klepp ble overpriset altfor mye i sesongens første kamp.

Klepp har spilt fem kamper i Toppserien denne sesongen. SAMTLIGE har gått under 2.5 (!) mål, og her har vi 3.5-linje å gå på.

Klepp har vunnet 1-0 mot Avaldsnes, 2-0 mot Stabæk, 1-0 mot Røa, 1-0 mot Trondheims-Ørn og tapt 1-0 mot Arna-Bjørnar. Kampene deres er ofte veldig kontrollerte, og det blir sjeldent noe målfest som man ser på resultatene. Jeg kan ikke skjønne denne oddsen, og spiller derfor såpass hardt.

Klepp sin motstander er heller ikke særlig “bedre”. Klepp har spilt seks kamper. Fem av seks kamper har gått under 2.5 og én har gått over (2-3). 0-0, 1-1, 0-0, 0-2, 2-3 og 2-0 er resultatene. Serieleder LSK Kvinner har allerede spilt mot Lyn. Selv den suverene seriemesteren forrige sesong og det beste laget i Toppserien vant “kun” 2-0 mot Lyn. Klepp ble nummer to forrige sesong, og det bør være gode muligheter for tre poeng her. Jeg blir også veldig overrasket dersom det blir noen målfest, og ser stor verdi her!

Lykke til!

Leave a Reply