Europa League: 4.00, 7.00 & 6.00 i odds

I dag er det duket for semifinaler av Europa League. Sesongen begynner å nærme seg slutten, og for de fire gjenværende klubbene i turneringen er dette siste sjanse til å ta med seg et trofè denne sesongen. Vi tror viktigheten av matchene kan føre til et enkelte spillere på bortelagene får kort i kveld!

Dani Parejo (Valencia) får gult kort til 4.00 (Nordicbet) 3 units 

Den 180 cm lange spanjolen på midtbanen til Valencia 91 gule og 3 røde kort på 279 kamper fra start for Valencia. Det tilsvarer omtrent ett kort hver tredje kamp han har startet! Valencia skal spille den første av to semifinaler i Europa på Emirates, mot Arsenal. Ingen enkel oppgave mot laget som ledes av turneringsspesialisten Emery! I tillegg er Kondogbia og Coquelin er ute, dermed blir det mye ansvar på Dani Parejo sentralt på midtbanen. Spanjolen står uten noen trofeer med Valencia, klubben han kom til fra Getafe i 2011, og vil nok gjøre alt han kan for å sikre et godt resultat inn mot  hjemmekampen på Mestalla. 3 units investert!

Jorginho (Chelsea) får gult kort til 7.00 (NordicBet) 2 units

Frankfurt har vært gode hjemme i EL med 5 seiere og 1 uavgjort. De har dog kun vunnet én av de siste 5 kampene sine, men kan være kapable til å påføre Chelsea litt trøbbel her i kveld. Jorginho spiller sentral midtbane for Chelsea, og står med 7 gule kort på 35 kamper i serien, og Sarris menn er avhengig av et ok borteresultat for å holde liv i drømmen om trofeet i Europa League. 7.00 var i overkant her synes jeg, når Bet365 har lagt seg på 3.40, Coolbet på 4.00 og Unibet på 5.00. Prøver 2 units!

David Luiz (Chelsea) får gult kort til 6.00 (NordicBet) 2 units 

Men vet sjeldent hva man får med David Luiz. I enkelte kamper kan han være helt fantastisk. I andre kamper kan han være en vandrende katastrofe! I kveld skal han få bryne seg på et av de største spisstalentene i verden – Luka Jovic, som står med 17 mål på 23 kamper fra start hittil denne sesongen. I Europa League står Jovic med 8 mål på 9 starter. Meget imponerende av 97-modellen! David Luiz spiller trolig i tospann med Christensen på stopperen i dag, dansken har kun 7 kamper fra start denne sesongen, og det kan kanskje føre til et litt rustent stopperpar for Chelsea i kveld, noe også Sarri har nevnt som et potensielt problem før kampen. Brasilianeren står med 61 gule og 1 rødt på 264 kamper, og da finner vi verdi når betssongruppen tilbyr en odds helt oppe på 6.00. 2 nye units investert!

 

Leave a Reply