4.divisjon Nordmøre & Romsdal: Dahle – Malmefjorden

Vi kommer til å holde et ekstra godt øye med 4.divisjon på Nordmøre denne sesongen, da to av oss i Oddshjelpen kommer fra det distriktet. I dag sparkes runde 3 i gang, og vi har troen på et nyopprykket hjemmelag.

19:00 Dahle v Malmefjorden. Hjemmeseier til 2.40 (NordicBet) 4 units 

Det er duket for et spennende oppgjør fra Dahle Kunstgresspark klokken 19:00 i dag. Malmefjorden kommer fra en meget sterk 3-0 seier på bortebane mot Averøykameratene i forrige match. Her bør det nevnes at hjemmelaget manglet sin stjernespiller og vår mann i Oddshjelpen, Even Gustad. AK kommer nok til å variere veldig i prestasjonene denne sesongen, da flere av spillerne kun er tilgjengelig i perioder. Dahle tapte forrige kamp 2-0 mot Åndalsnes, og er nok sugen på revansje i kveldens hjemmekamp.

Troppen til kveldens hjemmelag ligger uten på fotball.no, og gultrøyene stiller fullt lag, utenom jokeren Johan Grønseth. Eirik Andersen har plutselig begynt å bøtte inn mål som spiss for Dahle, og står hittil med 35 mål på 33 kamper fra start. Det er det ikke mange som trodde for 4-5 år siden! Marius Neergaard er som alltid klar til å gå i krigen når tannbeskytteren settes på plass, og oddsen på gul kort til midtbanespilleren hadde nok stort sett vært nede på 1.50-tallet om det hadde vært tilbudt. Laget består av en god del med erfaring fra høyere divisjoner.

En av hovedgrunnene til at vi finner verdi i 2.40 hos NordicBet er fraværet til Bjørn Monsen hos Malmefjorden. Den lynhurtige kristiansunderen pådro seg direkte rødt kort i forrige kamp mot Averøykameratene, og venstrefoten til Monsen blir et stort savn i kveld. Monsen står med 22 mål på 20 kamper for rødtrøyene. En spiller som forøvrig tidligere har spilt for Dahle, og de fleste andre lag på Nordmøre i løpet av sin karriere. Dahle er et godt hjemmelag, og Parken er en vanskelig arena å komme til som bortelag.

Leave a Reply