Målrik nedrykkskamp?

Dårlig dag i går for første gang på lenge, og beklager det! Ingen grunn til å legge seg nedpå så prøver igjen ett spill jeg har veldig troen på, lørdag.

Levante – Rayo Vallecano, 13:00

Begge lag scorer & over 2.5 mål @ 1.76 8 units, Fansbet

UHYRE viktig kamp for begge lag som Rayo MÅ vinne! Dermed kan det også potensielt bli fine livevarianter utover i kampen hvis Rayo trenger ett mål her.

Dette er virkelig to lag som er bedre offensivt enn defensivt, og dette er de to lagene i La Liga som har sluppet inn flest mål med sine 62. Levante er også det laget med flest expected goals i mot, og har faktisk sluppet inn færre enn det de burde, tro det eller ei.

Dette spillet har gått inn i 3/4 siste hjemmekamper for Levante. Unntaket var mot Betis som man ikke lenger kan stole på på noen som helst måte.

Rayo har gått fått inn denne i 6/7 siste bortekamper! Her var deres unntak borte mot Sevilla uten deres beste spiller og målscorer, Raúl de Tomás. Sjansene for mål her er betydelig større!

Det omvendte oppgjøret mellom disse to lagene endte 2-1 til Rayo, og jeg blir ikke veldig overrasket dersom det blir noe lignende i dag. Forrige La Liga-runde var sjokkerende målfattig, men jeg tror ikke det blir like ille denne gang.

Lykke til!

Leave a Reply