Toppkamp i Toppserien

Det ble en bedre lørdag enn fredag. 2/2 spill inn og drøyt 14 units i pluss. Det betyr at vi er i pluss denne helga i forkant av søndagens siste kamper. Der plukker vi foreløpig ett spill.

Vålerenga – Lillestrøm Kvinner, 17:00 – Sendes på NRK

LSK Kvinner @ 1.95 7 units, Fansbet

Det er toppkamp i Toppserien og det er hatoppgjør mellom to rivaler. LSK vant suverent Toppserien forrige sesong, og kommer sannsynligvis til å gjøre det også denne sesongen. Om Vålerenga blir nummer to er jeg derimot usikker. Vålerenga har variert veldig i prestasjonene synes jeg, og her får de virkelig sin første store test når store”bror” kommer på besøk.

Vålerenga er per nå nummer to i Toppserien kun ett poeng bak også med én kamp mindre spilt, men her tror jeg at vi får se LSK på sitt beste for førte gang denne sesongen. Guro Reiten er i storform med 9 scoringer på sine første syv kamper, og laget er det samme som vanlig – ingen fravær. Spissplassen er den ene posisjonen til LSK hvor jeg føler de ikke er bra nok, men det skal trolig holde i Toppserien og i en slik kamp som dette.

Disse lagene møttes tre ganger i løpet av forrige sesong. LSK Kvinner vant samtlige. Siden 2011 har LSK vunnet 14 av 17 kamper mot Vålerenga, og forrige sesong vant LSK Kvinner hele 5-0 på Intility. Hjemme i LSK-hallen vant LSK 2-0 før de møttes i cupen og LSK Kvinner igjen vant 4-1.

LSK Kvinner skal alt i alt være et bedre lag enn Vålerenga, og jeg forventer her at vi får se dem fra sin beste side og at motivasjonen er på topp som den sies å være og bør være. 5-0 blir det neppe, men tre poeng er fullt mulig her.

Lykke til!

 

Leave a Reply