Første spill fra vår nye NBA tipser!

 

The Greek freak er klar for ny match i kveld!

Boston Celtics-Milwaukee Bucks under 230 poeng

Houston Rockets-GSW – GSW +9

1.77 samla odds – 7 units

Vårt første spill! En glede.

Dette er kamp 4 i sluttspillet for begge lag – Bucks og GSW leder 2-1 i kamper. Griseviktige kamper før kampene går tilbake til Milwaukee og San Fransisco (der arenaen til GSW ligger).

I Celtics-Bucks tror vi det blir jevnt mellom to relativt jevne lag. En tett kamp hvor det fort blir et lavere tempo. Over 230 poeng har vi liten tro på – selv om det ble 239 poeng sist, endte kamp 1 med 202 poeng og kamp 2 med 225 poeng. Kan se for oss en 110-108?

I Houston møtes to vanvittig spennende lag, hadde det vært fri seeding kunne fort disse to lagene møttes i finalen. Så gode er de. Sist kamp endte med OT-seier til Rockets, som reduserte til 1-2 i kamper. En viktig kamp her nå – 2-2 og det er full fyring i teltet, mens 1-3 så kan GSW avgjøre i hjemmearenaen. Spiller ikke ren seier, selv om vi tror de fort kan ende med en W i Houston. At de taper med maks 9 kan vi ikke se for oss.

Liker dobbelen godt. Smekker på med 9 units. Spør oss gjerne om det er noe fremover!

 

 

Leave a Reply