Ajax v Tottenham

Vil Tottenham følge i Liverpools spor, og snu kampen i andre oppgjør etter å ha ligget under etter det første? Vi vender oppmerksomheten til Amsterdam. Tottenham har et dilemma etter at  Ajax vant det første oppgjøret 1-0 borte.

Tottenham er inne i en  dårlig periode og spiller ikke bra. Heung-Min Son ble sendt ut med rødt kort i helgen, og dette er hans mulighet til å redde Tottenhams sesong. Selv om Ajax så litt naive ut i London, klarte de å ri av en fartsfylt førsteomgang. I den første kampen var Tottenhams angripende spillere svært tamme. Dele Alli har ikke prestert i det siste, og Christian Eriksen må også opp i ringa. Tottenham må jage etter mål i denne kampen og vi tror ikke Ajax har rutinen til å tørre å legge seg defensivt. Vi har troen på et fartsfylt oppgjør i kveld!

Ajax XI: Onana; Mazraoui, De Ligt, Blind, Tagliafico, De Jong, Schöne, Van de Beek, Ziyech, Tadic, Neres

Tottenham XI: Lloris, Trippier, Alderweireld, Vertonghen, Rose, Wanyama, Sissoko, Eriksen, Alli, Lucas, Son

 

Våre spill: 

Begge lag skårer og over 2.5 mål til 2.00 (Fansbet) 6 units

Victor Wanyama får kort til 3.20 (Unibet) 3 units

Leave a Reply