Ante Rebic – flere gule kort enn mål?

I morgen må jeg teste et spill på en spiller som ble en personlig favoritt under VM i Russland. Han kan spille spiss, offensiv midtbanespiller, venstre- og høyreving. Det eneste man vet er at man får 100 % innsats og en heltent spiller fra start.

Chelsea v Eintracht Frankfurt. Ante Rebic får kort til 3.50 (Unibet) 5 units

Ante Rebic mistet den første kampen mot Chelsea på grunn av suspensjon, og at han nå er klar igjen er et stort løft for Frankfurt. Kroaten lager i snitt to frispark pr kamp, og har en veldig aggressiv og uvøren spillestil. I denne kampen må Eintracht jobbe knallhardt, etter 1-1 i det første oppgjøret. Under VM snittet for eksempel Ante Rebic 3.5 fouls pr kamp, og vi tror vi får se en het offensiv midtbanespiller i morgen. 24-åringen står hittil med 48 gule og 4 røde kort på 112 kamper fra start. Denne sesongen har han vært litt mildere med 4 gule og 1 rødt på 21 kamper fra start i serien. I Europa League derimot har han fått 3 gule på 4 kamper fra start, og måtte derfor stå over sist match. I internasjonale cuper som Europa League, har Rebic fått 5 gule og 1 rødt kort på 10 kamper fra start. Dermed er 3.5 godt betalt her, og vi prøves oss med hele 5 units hos Unibet! Betfair tilbyr for eksempel 1.90 på samme spill. Krysser fingrene for at han starter, hvis ikke får man igjen pengene hos Unibet.

 

Leave a Reply