NBA natt!

Curry show?

Vi kjører på med nytt tips!

Igjen fra Unibet, tipper de fleste har den🧐

Det var i disse to kampene vi vant på sist, og vi prøver oss igjen:

Denne gang går vi på + på Celtics og + på Rockets!

Boston Celtics +16.5 og Rockets +14.5 – 7U – 1.69 i odds

Celtics har kniven på strupen når de møter Bucks i natt. Griseviktig kamp – taper de, har de røket ut av NBA-sluttspillet. Vant første med 22, så tapt med 21, 7 og 12. Tror kampen blir jevn og at Kyrie Irving og Al Horford spiller nesten samtlige minutter. Kommer til å gjøre ALT de kan for å få kampen tilbake til Boston for kamp 6.

Kombinerer den med Houston Rockets +14.5 mot GSW. Har vunnet de to siste mot GSW og er “on a roll”. Tapte kamp 1 med 4, kamp 2 med 6. Vant de to siste med 5 og 4. Ekstremt jevne lag, tror fort denne også blir jevn.

Banker ikke på med mer enn 7 units, men burde bli to tette kamper. Handicaplinjer opp mot 1.90 kan også prøves, men sitter med en snikende følelse av at GSW vinner.

Tvi tvi!

Leave a Reply