La Liga går mot slutten …

La Liga nærmer seg slutten. Det betyr farvel til enkelte, og noen større enn andre. Vi skal prøve å avslutte med stil!

NB! Samtlige La Liga-kamper spilles denne runden 18.30.

Rayo Vallecano – Valladolid, 18:30

Rayo over 4.5 cornere @ 2.10 8 units, Betsson (Dagens beste i mine øyne)

Ja Rayo Vallecano har rykket ned offisielt og denne kampen betyr LANGT mer for gjestene, men det betyr ikke nødvendigvis at kampbildet forandres så enormt mye. Rayo Vallecano har sett ganske bra ut under Paco Jémez sin ledelse (sett bort i fra antall baklengs), og jeg forventer her at man ønsker å ta farvel med La Liga og egne fans på en best mulig måte. Rayo Vallecano kommer til å angripe som vanlig her, og synes rett og slett 4.5 her er knallfint! 7,6,4,8 og 6 cornere på Rayo sine siste seks kamper.

Paco Jémez har i forkant av denne kampen uttalt sitt ønske om å vinne denne kampen samtidig kommet med noen stikk til deres motstander, Valladolid.

 

Barcelona – Getafe, 18:30

Barcelona først til fem cornere @ 1.71 7 units, Fansbet

Man kan gjerne si at Barcelona har mindre å spille for her enn Getafe, men det betyr så absolutt ikke at Getafe skal styre denne kampen. Getafe kommer til å ligge i ramma slik de alltid gjør, og vil være meget fornøyd dersom de tar med seg ett poeng fra Camp Nou. Forventer possesion på Barcelona oppimot 70% og at de ønsker å revansjere tapet mot Liverpool i deres siste hjemmekamp for sesongen.

 

Real Sociedad – Real Madrid, 18:30

Over 2.5 mål & begge lag scorer @ 1.83 6 units, Fansbet

Det lukter enkelt og greit mål her synes jeg. To offensivt gode lag som er bedre offensivt enn defensivt, og som heller ikke har mye å tape. Så kan man diskutere om lagene har motivasjon nok eller ikke, og derfor holder jeg litt igjen her. Real Madrid spilte dog 3-2 mot Villarreal sist, mens Real Sociedad vant 1-0 borte mot Alavés som er i fritt fall. Før dette hadde man btts+over i 4/7 kamper og btts i 6/7.

 

Litt kortere analyser i dag, men håper allikevel dere har fått noe relevant av å lese dette. La oss avslutte La Liga med stil! To runder igjen …

Lykke til!

 

 

Leave a Reply