West Brom v Aston Villa

West Brom ønsker sine rivaler Aston Villa velkommen til The Hawthorns i kveld, og lagene er heltente før denne kampen. Villa leder 2-1 sammenlagt, og er nærmest å kvalifisere seg til Championship play-off-finalen 2019. Den kampen i verden hvor det spilles om mest penger!

Dwight Gayle ga Jimmy Shans lag en tidlig ledelse i første oppgjør på Villa Park, før Conor Hourihane og Tammy Abraham snudde kampen på hodet i løpet av fire minutter.

Villa har kontroll over dobbeloppgjøret, og det er kun 90 minutter som skiller dem fra en nok en tur til London og Wembley. Dean Smith har etter rapportene en full tropp tilgjengelig. Villa har vært bunnsolide defensive på bortebane denne sesongen med kun 25 innslupne på 23 bortekamper, kun tre lag er bedre i ligaen.

West Brom sliter med noen tunge fravær inn mot denne kampen. West Brom må klare seg uten toppscorer Dwight Gayle i denne kampen. Gayle, som er på lån fra Newcastle, scoret sitt 24. mål for sesongen på Villa Park, men fikk senere i kampen rødt kort, som gjør at han mister både denne og en potensiell play-off finale. Robson Kanu er også ute i denne kampen på grunn av suspensjon, og alt tyder på at Rodriguez spiller alene på topp i kveld i en slags 4-5-1 formasjon.

West Brom XI: Johnstone, Dawson, Bartley, Hegazi, Holgate, Gibbs, Johansen, Brunt, Phillips, Rodriguez, Murphy

Villa XI: Steer, Taylor, Tuanzebe, McGinn, Grealish, Hourihane, Abraham, Green, El Ghazi, Elmohamady, Mings

West Bromwich v Aston Villa. Aston Villa Draw No Bet @ 1.85 (Mr Green) 5 units

16 av de siste 18 lagene som har vunnet den første kampen av en semi-finale i Championship play-off har gått videre til finalen. De eneste unntakene er Derby County i fjor (vs Fulham) og Leicester City i 2012/13 (vs Watford). I kveld mangler West Bromwich en av sine viktigste spillere i Gayle, og fire av de åtte siste kampene til WB har endt med tap. Villa er inne i en meget god periode med 11-1-1 på de tolv siste kampene de har spilt, og vi velger dermed å prøve oss på Villa-seier (pengene tilbake ved uavgjort). Råtips: 0-1.

Conor Hourihane får kort @4.50 (Mr Green) 3 units 

Stefan Johansen får kort @ 3.50 (Coolbet) 3 units 

Mason Holgate får kort @ 3.50 (Coolbet) 3 units 

Det er forventet mange kort i kveldens kamp, og linja ligger helt oppe på over/under 5.5 kort i dette oppgjøret. Forrige kamp endte med fem gule og ett rødt kort, alle til West Brom. Jeg har plukket meg ut et par spillere med fin odds som jeg tror får kortet av dommer Kavanagh i kveld.

Leave a Reply