Spilltips til NBA-finalene i øst og vest

Vi kjører på med en dobbel til nattens og morgendagens kamp!
GSW -2.5 og Raptors +14.5 til 1.82 – 7 units.

Syntes GSW nesten ser bedre ut uten Durant enn med. Curry finner seg selv mer og ser bedre ut enn han har gjort på lenge. Alle virker litt “løsere” og gjør ting enklere. Tror de tar seg greit av Portland i kamp 2 og, selv om gjestene nok vil komme ut i 100 og prøve å være tettere gjennom hele kampen enn i natt, der det så ut til å være over til pause.


Kombinerer med Raptors +14.5 mot Bucks. Første kamp i finalen i øst, der Bucks møter Raptors. Kampen er i Milwaukee, men forventer på ingen måte en blowout. Raptors ser solide ut og har et mye bedre lag enn 76ers. Viktigste for Raptors er å få benken sin til å matche up med Bucks sin, for Milwaukee-laget har mange spennende av benken. Kan se for meg en knapp Bucks-seier i natt, men ikke med 15!

Liker 1.82 her. Lykke til!

Leave a Reply