Bayern München v Eintracht Frankfurt

15:30 Bayern München v Eintracht Frankfurt

Siste runde i Bundesliga 2018/19. Ekstremt viktig kamp for begge lag! Bayern München vinner ligaen hvis de tar ett poeng i denne kampen, mens gjestene er med i kampen om Champions League-plass. Det blir en meget kul kamp på Allianz Arena i dag, og vi må prøve noen spill her.

Eintracht Frankfurt XI: Trapp, Abraham, Hasebe, Hinteregger, Da Costa, De Guzman, Fernandes, Kostic, Gaćinović, Rebić, Jović.

Bayern München XI: Ulreich – Kimmich, Süle, Hummels, Alaba – Thiago, Goretzka – Gnabry, Müller, Coman – Lewandowski.

Over 2.5 kort til 1.72 (Betssongruppen) 9 units 
Over 3.5 kort til 2.65 (Betssongruppen) 5 units 

Litt overrasket over kortlinjen her faktisk. Ingen av lagene får noe særlig med kort, men som nevnt tidligere er dette en meget viktig kamp for begge lag. Det er flere spillere på Eintracht som fort kan dra på seg et kort her i dag. Fernandes og Rebic er notoriske kortsankere, samt at Bayern er et vanskelig lag å spille mot på bortebane. Forrige kamp mellom lagene endte med 3 gule kort, Bayern vant 3-0. Kampene før det har endt med 2 og 6 gule kort. Dommer Stegemann har delt ut 6, 4, 5, 6 og 5 gule kort på de fem siste kampene han har dømt. Eintracht kan plutselig dekke begge linjene alene, får Bayern ett eller to gule her tror jeg spillet garantert går inn. Prøver faktisk 9 og 5 units på over 2.5 og over 3.5 kort i kampen!

 

Leave a Reply