Dragões v Leões

19:30 Porto v Sporting CP. Over 5.5 kort @ 1.90 (Coolbet) 7 units

19:30 Porto v Sporting CP. Hjemmelaget over 2.5 kort @ 2.80 (Coolbet) 4 units 

Siste runde i Liga NOS. Porto har fortsatt muligheten til å vinne gullet hvis de slår Sporting i dag, men da må Benfica snuble hjemme mot Santa Clara, som ikke har noe å spille for.

Mest sannsynlig vinner Benfica gullet i år, men oppgjøret mellom Porto og Sporting bruker alltid å være hett. Kampen kalles oppgjøret mellom løvene og dragene i Portugal, og er en av de viktigste kampene i den fotballkjære nasjonen. På de fem siste kampene har det til sammen blitt 34 gule og 1 rødt kort. Det tilsvarer et snitt på omkring 7-8 kort pr kamp hvor disse lagene har møttes. Sporting er det laget i ligaen som har fått flest gule kort av alle lagene denne sesongen, med 90 (!) gule på 33 kamper. De har også plukket med seg 6 røde kort på veien. Porto har vært snillere, og er det laget med minst kort hittil.

Dommer Fabio Verissimo snitter 5.40 kort pr kamp i ligaen, og har denne sesongen dømt totalt 15 kamper i hjemlig serie. Han har dømt Porto tre ganger denne sesongen, og gitt de 10 gule kort til sammen. Han har kun dømt Sporting en gang denne sesongen, da ga han de 3 gule kort.

Lagene skal senere også møtes i cupfinalen, det blir spennende å se hvordan de velger å fremstå i denne matchen. Det kan være en liten fare for at den ekstra tenningen kanskje ikke er tilstede i denne matchen, da ligaen trolig er avgjort, men man kan ikke la en 5.5-linje til så pen odds stå urørt når disse to lagene møtes. Unibet tilbyr det samme spillet til 1.62 for eksempel. Porto har også fått over 2.5 kort i 3 av de 5 siste kampene mellom lagene, hvor de to siste kampene har endt med 3 gule til blåtrøyene. Da synes jeg 2.80 på at de plukker over 2.5 i dag er godt betalt også, litt mer forsiktig med innsatsen der.

Leave a Reply