Andrelagsmandag

19:00 Ullern v Mjøndalen 2. Hjemmeseier @ 1.75 (Guts) 6 units 

A-laget til Mjøndalen møter Pors Grenland allerede på onsdag, og har dermed tre kamper på seks dager. Det betyr trolig at flere av de nest beste spillerne i troppen heller får prøve seg på A-laget i cupen, fremfor å spille andrelagskamp midt oppi alt det her. Mot Rosenborg valgte Mjøndalen kun å benytte seg av ett bytte, trolig for å spare beina til enkelte inn mot cupkampen mot Pors Grenland på onsdag.
Ullern har også kamp i NM, men ikke før på torsdag. Der skal de møte Godset, og er naturligvis klare underdogs, og har nok ingen store målsetninger om å gjøre det stort i NM. De har ikke spilt kamp siden 11.mai. Ullern ligger foreløpig på en femteplass i Norsk Tipping-ligaen avd 2. Mjøndalen ligger på tolvteplass med 0-2-4.
Tar en sjanse her, og plukker H til 1.75 hos Guts. Blir overrasket om Mjøndalen velger stille sterkt her! Fås også til 1.72 hos Bet365.

19:00 Verdal v Rosenborg 2. Hjemmeseier eller uavgjort @ 2.62 (Bet365) 5 units 
Rosenborg sparer en god del spillere til cup-kampen sin mot Tiller på onsdag.  Dagens ellever består av masse unggutter, ikke dårlige spillere, men de skal ikke være så store favoritter som oddsen i dag tilsier. Franklin Daddys Boy kan være en spiller som av og til er i det umulig hjørnet, men jeg velger å tro at Verdal har sjans her. De tok sin første seier for sesongen mot Kongsvinger 2 i sist runde, og har ingen cup-kamp i kikkerten i midtuka.

RBK II XI: Rasmus Semundseth Sandberg – Sondre Skogen, Haakon Rusten Berg,  Edvin Hassel Grevskott,  Kristoffer Kroglund Haugen- Waren Håkon Christofer Kamanzi, Teodor Berg Haltvik, Daniel Flaathe-Simonsen – Joachim Knutset Solem, Filip Brattbakk, Franklin Daddys Boy Nyenetue

Benk:  Marcus Mo, Mikkel Konradsen Ceide,  Iver Nordmeland Westerlund, Emanuel Mawuena Junior Kulego, Robin Bjørkås Skrogstad, Brede Frøysa

Leave a Reply