Takk for denne gang!

Nå er det over for denne sesongen, og ønsker å takke alle som har fulgt, diskutert og forhåpentligvis har fått litt glede og nytte av disse innleggene. Vi avslutter La Liga med to spill i utgangspunktet, men utelukker ikke helt at noe kommer live.

Real Madrid – Real Betis, 12:00

Real Madrid under 53.5% possesion @ 1.78 8 units, Betsson

Fansbet ligger på +0 til @ 1.86 når det gjelder Betis.

Sannsynligvis det laget som bryr seg mest om possesion i La Liga, og er nummer to på statistikken kun slått av Barcelona. I begge kampene mot Barcelona har Betis hatt mest. Mot Real Madrid sist hadde Betis 74% (!). Dette var riktignok under Solari sin ledelse, men flere og flere lag trives med å gi Betis ballen og satse på kontringer.

Betis er også i dag tilbake med fembackslinje og “trege”, men kreative spillere. Ingen Jesé, Lainez eller Tello. Da må Betis bryte ned Real Madrid dersom de skal ha noen mulighet ettersom de har enormt lite fart i laget i dag.

De stiller med Pau López – Francis, Mandi, Feddal, Bartra, Junior – Carvalho, Guardado, Kaptoum – Lo Celso, Loren

 

Real Madrid først til 7 cornere @ 2.15 6 units, Fansbet

Prøver samtidig denne. Blir mye fart på kantene og innlegg under Zidane. Vil helt sikkert vise seg fram en aller siste gang for sesongen. Carvajal, Marcelo, Vinicuis og Brahim fra start. Her er det mye mer fart, og Betis er ikke noe typisk cornerlag, og spesielt ikke med den elleveren de stiller.

 

Lykke til, og takk for denne gang!

Leave a Reply