Tett kampprogram i Eliteserien

Ny runde av Eliteserien i dag, og vi prøver en litt annerledes taktikk enn tidligere. Alle lagene spilte allerede på torsdag, og dermed tror vi at det kanskje blir en del rotasjoner og slitne bein ute på mattene rundt om i dag. Dermed kan det komme en del gule kort! Vi tar utgangspunkt i de forventede startelleverene som ekspertene i Eurosport har publisert.

18:00 Rosenborg v Mjøndalen. Mjøndalen over 1.5 kort @ 1.95 (Coolbet) 7 units 

RBK mulig XI: Hansen –Hedenstad, Reginiussen, Hovland (Valsvik), Meling – Åsen (Denic), Lundemo, Jensen – De Lanlay (Ceide), Søderlund (Botheim), Helland.

Mjøndalen mulig XI: Eggen Ranmark – Latifu (Sell), Solholm Johansen, Jansen, Olsen Solberg – Aasmundsen, Gauseth, Brochmann – Brustad, Occean, Liseth.

Mjøndalen har gjort det overraskende bra denne sesongens, mens Rosenborg har gjort det helt katastrofalt. Ikke ofte at en odds på 1.62 på hjemmeseier på Lerkendal mot denne motstanden ikke frister. Dagens bortelag har fått 14 gule kort på 8 kamper hittil, og vi tror vi får se et heltent Hansen-mannskap mot Hornelands 11er. Dommer er Tom Erik Hagen som har gitt ut 19 gule kort på 7 kamper som hoveddommer denne sesongen. Flere potensielle kortsankere hos bruntrøyene!

18:00 Sarpsborg v Ranheim. Ranheim over 1.5 kort @ 1.89 (Unibet) 6 units 

Sarpsborg mulig XI: Vasyutin – Tveita, Bateau (Jarl), Næss, Thomassen – Halvorsen, Zachariassen, Lund Nielsen, Lindseth – Salvesen, Strand Larsen (Skålevik).

Ranheim mulig XI: Barli – Alseth, Furu, Kvande, Foosnæs – Reginiussen, Valla Dønnem, Blakstad (Lopez) – Solbakken, Karlsen (Rønning), Tønne.

Ranheim får det tøft borte mot Sarpsborg i dag, og guttene fra Trondheim har fått 16 gule kort på 8 kamper hittil denne sesongen, da synes vi det er godt betalt med 1.80 på over 1.5 kort i dag. Dommer er Sigurd Kringstad som har gitt ut 14 gule kort på fem kamper som hoveddommer denne sesongen. Ranheim fikk over 1.5 kort i begge kampene mot Sarpsborg i fjor.

18:00 Haugesund v Kristiansund. Kristiansund over 1.5 kort @ 1.85 (Unibet) 7 units
18:00 Haugesund v Kristiansund. Begge lag skårer og over 2.5 @ 2.30 (Fansbet) 5 units

Haugesund mulig XI: Sandvik – Desler, Pallesen Knudsen, Tidemann Hansen, Stølås – Pedersen, Tronstad, Våge Nilsen (Leite), Kallevåg (Samuelsen) – Grindheim – Wadji.

Kristiansund mulig XI: McDermott – Coly, Psyche, DP Ulvestad, Sivertsen (Sørmo) – Diop, Cirak (PE Ulvestad) – Bye, Kalludra, Gjertsen – Amang (Kastrati).

Dommer er Rahit Saggi, som er en av de som gir ut flest gule kort i Eliteserien. Denne sesongen har han gitt ut 24 gule og 1 rødt kort på 6 kamper som hoveddommer. Kristiansund står hittil med 13 gule kort på 8 kamper, men møter et meget godt hjemmelag i Haugesund. Kristiansund har fått over 1.5 kort i tre av de fire siste møtene mot Haugesund. Ekstra spennende spill dette om både Kastrati og Cirak starter, kan være en idé og avvente til lagoppstillingene er ute.

Samtidig frister det med et målrikt oppgjør her. De fem siste kampene mellom lagene har endt 2-1, 3-2, 1-0, 2-3 og 3-2. Begge lag skårer omtrent like mye som man slipper inn, og da frister det med fin odds på at begge lag skårer og kampen ender over 2.5.

20:00 Bodø Glimt v Brann. Begge lag skårer og over 2.5 mål @ 2.25 (NordicBet, oddsbygger kun på mobil) 5 units 

Dagens TV-kamp. Glimt har hatt en fantastisk vårsesong, og spillestilen er noe trønderne i svart og hvitt sikler etter. Offensive backer, driblesterke vinger og løpssterke indreløpere bidrar til morsom fotball. De ligger foreløpig på tredjeplass med 17 poeng på 8 kamper, og gultrøyene har skåret 18 og sluppet inn 11 denne sesongen. Brann har skåret mål i 19 av de siste 20 kampene, og gjør nok det også i kveld.

Ting tyder på at Brann har begynt å finne igjen formen, etter en relativt svak start på sesongen. Nå står bergenserne med 4-0-1 på de fem siste kampene, som har resultert i en foreløpig syvendeplass. 12 mål har blitt skåret, og 11 har blitt sluppet inn. 9 av de 10 siste spilte bortekampene for Brann har endt med at begge lagene skårer og kampen ender over 2.5 mål.

Sist gang Brann kom til Bodø endte det 2-2, vi blir ikke overrasket om det ender med det samme resultatet i dag heller. Dermed prøver vi oss på at begge lagene skårer, og kampen ender over 2.5 mål til fin odds!

Leave a Reply