NBA-dobbel til finalene

Vi kjører på igjen med dobbelen som fungerte så fint sist. Det er nå Game 4 i både Trail Blazers-Warriors (0-3, først til fire) og Raptors-Bucks (1-2, først til fire).

Trail Blazers +9 og Raptors +9 – 1.80 – 7U. Unibet

Trail Blazers har hele sesongen på linja i natt mot Warriors. Spilte hjemme i kamp 3, der de blåste en 18 poengs ledelse. Det kan ikke skje i natt! Ryker de i natt, er sesongen ferdig. Tror de kommer ut i 100 og ekstremt skjerpet, og kan hvert fall ikke se for meg at de blir blowet ut. Tror ikke det gjør noe for GSW heller å avslutte serien på hjemmecourten i Oakland.

Kombinerer med Raptors +9 mot Bucks. Raptors vant sist på hjemmecourten i Canada (natt til mandag), ikke undervurder det. Har også her vanskeligheter å se for meg at Bucks skal blåse Raptors av banen. Kan fort bli 2-2 i kamper etter den andre kampen i Air Canada Centre, hjemmecourten til Raptors.

Setter også 6U på at Trail Blazers vinner 1q mot GSW i natt til 2.05. Både i kamp 2 og 3 vant de 1q, og de må komme ut av startblokkene med et pang i natt. Havner de for langt bakpå får de det blytungt mot GSW.

Draymond Green over 10 returer på Coolbet får 6U.

Green har plukket 10+ på de siste åtte kampene, 13 sist kamp. Er et monster på glasset og får mye ansvar defensivt. Får fort mange minutter fordi kampen mest sannsynlig blir ganske jevn i natt.

Lykke til!

Leave a Reply