Farvel!

Nå er den offisielle sesongen over i La Liga mens Toppserien og damefotball har pause fram mot sommerens VM. I kveld kommer dog det aller siste spillet fra min side for denne sesongen når Atlético Madrid skal avslutte sin sesong med en treningskamp i Israel.

Beitar Jerusalem – Atlético Madrid, 18:30

Atlético Madrid -1.5 handicap @ 1.95 7 units, Coolbet

Atlético Madrid reiser til denne kampen med fulltallig tropp, og dermed en kruttsterk ellever. Det eneste som kan ødelegge her er motivasjonen etter mitt syn. Det skal enkelt og greit være klasseforskjell på lagene, og Beitar Jerusalem ligger helt nede på 11. plass i Israelsk serie, mens Atlético Madrid er i god fysisk form etter nylig å ha avsluttet La Liga-sesongen på andreplass.

Har ikke sett noen forventet ellever til denne kampen, men ettersom dette skal være en oppvisningskamp fra Atlético Madrid sin side og troppen er kruttsterk, så blir det uansett en god ellever fra start.

Beitar Jerusalem har forøvrig Yossi Benayoun, Anthony Annan og Tal Ben-Haim som sine mest kjente profiler.

Takk for denne gang, og lykke til!

Leave a Reply