Morgendagens helter?

I går startet U20VM, og i dag er det Norge sin tur til å åpne showet når Uruguay er motstander 20:30

(U20) Uruguay – Norge, 20:30

Over 9.5 cornere @ 1.92 6 units, Unibet

Det er vanskelig å finne skikkelig mye info til disse kampene foreløpig så det blir å se an gjerne de to første rundene for å danne seg et større bilde av hva som er å forvente. Dette tror jeg dog er en typisk kamp hvor det kan være mye cornere. Dette Uruguay-laget er mer offensive enn det vi kjenner som Uruguay med bunnsolid struktur og disiplin. Uruguay stiller trolig opp i en 4-2-3-1 formasjon, mens Norge på forskjellige landslag veldig ofte får mye cornere ettersom det er fokus på å komme rundt på kant og slå inn til her Braut Håland som er stor og sterk. Det ser vi også i Eliteserien hvor det blir enormt mange cornere.

Beklager at det ikke foreløpig er så mye info å finne, men forventer at det kan skje litt i denne kampen, og at den kan være verdt å følge! Forhåpentligvis blir det enda bedre utover i mesterskapet. Ser for meg en kamp her med mye dødballer.

Lykke til!

 

Leave a Reply