Finale i Taca De Portugal

Porto slo Sporting i den siste runden av sesongen, men deres finalemotstander i Taca de Portugal vant da møttes i Taca da Liga-finalen i januar. Presset føles som om det er på Porto mer enn Sporting denne helgen, da Porto står uten troféer denne sesongen, mens Sporting allerede har hentet en cuptittel denne sesongen.

Da de to lagene møttes i Porto sist, hadde Sporting en dårlig start på kvelden, da Borja gikk av med rødt kort etter bare nitten minutter. Lagene gikk til pause med uavgjort, til tross for at vertene presset hele omgangen, men det var Sporting som skåret det første målet etter timen spilt. Porto reagerte med en gang, da de visste at de måtte vinne kampen for å ha en mulighet til å vinne tittelen, og utlignet med drøye kvarteret igjen å spille. Vertene fortsatte å presse fremover på jakt etter et vinnende mål og tre minutter skåret Porto 2-1 gjennom den meksikanske midtbanespilleren Herrera. På slutten av kampen ble det, som vanlig i portugisisk fotball,  drama. Nyheten om at Benfica hadde vunnet nådde både spillere og fans, og fra 86 minutter og inn ble det delt ut 4 gule og 1 rødt kort.

Årets siste kamp for begge lag, og vi ser for oss litt av en batalje på Estádio Nacional. Portos siste sjanse til å hente et trofe denne sesongen, mens Sporting Lisboa gjerne vil ta med seg en hjemlig dobbel hjem til trofeskapet. Ikke ofte jeg lover ting før fotballkamper, men her kommer det 99.99 % sikkert til å smelle. Vi har lyktes med kortspill i slike kamper tidligere, og de fleste bookmakerne har satt en linje på 6.5 kort i denne kampen. På de seks siste kampene har det til sammen blitt 42 gule og 3 røde kort. Det endte opp med 8 gule kort og 2 røde sist da lagene møttes. I kveld er det Jorge Sousa som dømmer matchen, og han snitter 5.30 kort pr kamp han har dømt i Liga NOS.  Da frister det å prøve linja til 1XBET, som er 1.91 på over 5.5 gule kort. Samtidig vil jeg også prøve meg på en longshot på at det blir rødt kort til 3.05. 9 og 3 units!

18:15. Sporting Lisboa v Porto. Over 5.5 gule kort @ 1.91 (1xbet) 9 units 

18:15. Sporting Lisboa v Porto. Rødt kort i kampen til @ 3.05 (NordicBet) 3 units

 

Leave a Reply