Europa League-finalen 2019

Et London-derby nesten 4 666 km fra hovedstaden finner sted onsdag kveld da Chelsea og Arsenal møtes i Baku, Aserbajdsjan, i Europa League-finalen.

Kampen har fått mange utenomsportslige overskrifter grunnet antall billetter tildelt tilreisende fans, samt den politiske situasjonen som hindrer Gunners Henrikh Mkhitaryan i å delta i finalen. Rett og slett flaut av pampene i UEFA, men nok av det!

Det står mye på spill! Chelsea ønsker å avslutte en turbulent sesong med noen sølvtøy, mens Arsenal trenger en seier for å garantere Champions League-fotball neste sesong.

Det er tvilsomt om N’Golo Kante er med i morgendagens startellever. Samtidig er Maurizio Sarri er allerede uten Callum Hudson-Odoi, Ruben Loftus-Cheek og Antonio Rudiger.

Arsenal mangler som kjent Mkhitaryan Samtidig er de uten den skadde Aaron Ramsey. Danny Welbeck kan være tilbake igjen på benken etter et ankelproblem.

Vi holder oss unna noen tunge hovedspill i morgendagens Europa League Finale, men prøver oss heller på noen spillerspesialer til pen odds!

David Luiz får gult kort @ 5.00 (NordicBet) 3 units

David Luiz mot Lacazette og Aubameyang lukter det svidd av. Å stoppe den angrepsduoen er ingen enkel oppgave, og brasilianske Luiz er kjent for å være kynisk av seg i viktige kamper. Han står med 61 gule og 1 rødt kort på 266 kamper fra start! I europeiske turneringer har han fått 27 gule på 94 kamper.

Mateo Kovacic får kort @ 7.00 (Unibet) 3 units

Som nevnt er det en kneskade som forventes å holde N’Golo Kante ute av Europa League-finalen på onsdag. Alt tyder på at kroatiske Mateo Kovacic tar plassen som indreløper i morgen, og bookmakerne er veldig uenige i hvilken odds det skal være på at han skal få kortet i morgendagens finale. Alt fra 3.00 til 7.00 tilbys, og da må vi faktisk prøve noen units på småpene 7 i odds. NordicBet tilbyr også 7.00 i odds, men det er kun på gult kort. 

 

Leave a Reply