Spilltips til NBA Finals

Endelig har dagen kommet. Det er klart for NBA Finals kamp 1! Les deg opp med alt før finalen ved å trykke på denne linken:

NBA-eksperter: Dette tror vi om NBA Finals

Denne saken skal hovedsaklig handle om spill. Here we go!

Spill 1 – Raptors ML – 1.87 – 7U.

Det er som sagt Game 1, og kampen er i Toronto. Det er en viktig kamp for begge lag – hvem havner bakpå og må jage? Jeg tror Toronto er topp motiverterte for kampen og for å fortsette den gode stimen på hjemmebane i sluttspillet – de har kun tapt to av ti hjemmekamper i sluttspillet. GSW kommer uten Kevin Durant, men med DeMarcus Cousins. Vet ikke om det er noe godt tegn for GSW, med tanke på at han ikke har spilt på flere uker. Er nok rusten, det tror jeg GSW er også – de spilte siste kamp 21.mai, mens Raptors slo ut Bucks i kamp 6 for bare fire dager siden. Fem dagers mer hvile for GSW her tror jeg taler mot dem, kan det være litt rust på laget fra Oakland? Her prøver vi Raptors til meget fin odds.

Spill 2 – Kawhi over 30.5 poeng – 6U – Coolbet

Spill 3 – Curry over 31.5 poeng – 6U – Coolbet

Skriver en samlet write-up for disse to. Begge er de store stjernene i hvert sitt lag og har hatt enorme sluttspill for hver sin klubb. Kawhi har båret Raptors på sine skuldre og sikret seieren i kamp 7 mot Philly, mens Curry har vist 2015-MVP-takter uten Durant den siste tiden. Jeg er rimelig sikker på at minst en av de går over i en så viktig kamp som i natt, og jeg har veldig god tro på at begge går over. De liker disse øyeblikkene og har gang på gang vist at de begge kan levere i finaler. Husk at Kawhi var eminent mot LeBrons Heat i 2014 – som 22-åring! Curry har vært i fire strake finaler og vet hva dette handler om, spesielt uten Durant.

Kawhi gikk over 4/6 kamper mot Bucks, men i den ene han gikk under blåste Raptors Bucks av banen, og de hvilte Kawhi. Tror kampen blir veldig jevn og spennende i natt, så begge kommer til å spille 40+++ minutter. I tillegg er det lang tid mellom hver finalekamp, så de får nok av hvile de neste dagene, sånn at de kan spille mye i natt.

Lykke til!!!

Leave a Reply