Argentina v Colombia

Argentina møter Colombia i deres første kamp i Gruppe B i Copa America 2019. Kampen sparkes i gang klokken 00:00 norsk tid,  på Arena Font Nova lørdag kveld.

La Albiceleste, som Argentina blir kalt, har en ny sjanse til å avslutte sitt trofetørke etter å ha tapt tre påfølgende finaler i store turneringer. Argentina har vunnet turneringen 14 ganger tidligere, og  er ubeseiret i sine siste syv møter med Colombia. De to siste møtene mellom lagene i Copa America har endt uavgjort etter 90 minutter, og vi spår en jevn og tøff batalje også i kveld. Det er uhyre viktig med en god start for begge lag!

Voldsom kortlinje i denne kampen. Linja ligger på hele over/under 6.5 kort, og dermed er det mange fine spillerkort en kan prøve seg på her. Samtidig er det også et målskårerspill til 10.00 som frister her!

Yerry Mina får gult kort @ 3.75 (NordicBet) 3 units

Mina starter trolig som stopper, sammen med Davinson Sanchez. Han har fått 33 gule kort og 1 rødt på 117 kamper fra start. På landslaget har han foreløpig kun fått ett gult kort, men i dag venter Aguero, Messi og Di Maria. Tror sjansene gode for at den fysiske stopperen pådrar seg et kort i kveldens batalje!

Renzo Saravia får kort @ 4.00 (Unibet) 3 units 

Renzo Saravia starter trolig på høyrebacken til Argentina. Han spiller til daglig i Racing Club, og har fått 5 gule på 21 kamper i serien denne sesongen. Totalt står han med 34 gule og 1 rødt kort på 106 kamper fra start. Står med 1 gult på 4 kamper i landslagstrøya! Møter trolig lynkjappe Muriel her i kveld!

Nicolas Otamendi får kort @ 3.45 (Unibet) 3 units

Mr Overtenning! Otamendi står med 70 gule og 2 røde kort på 266 kamper i karrieren. På landslaget står han med 14 gule på 59 kamper fra start! Alltid heltent i store kamper, og da må man rett og slett prøve noen units på at City-stopperen får et kort.

Lionel Messi skårer 2+ mål @ 10 (Unibet) 2 units

Geita skal prøve å hjelpe Argentina til sitt første trofe på mange år, og mye av presset hviler på magikerens skuldre. Er nok fus i alt av dødballer, og det bidrar nok til at Messi får seg en del mål i denne turneringen! 10.00 i odds på at han skårer minst to mål i denne kampens synes vi er vel høyt, og det fortjener ett par units. Skåret 8 mål på sine 7 siste matcher.

Leave a Reply