Ny cornerbonanza på Haugesund stadion?

Det har vært noen rolige dager i det siste, men i dag er vi tilbake, og prøver litt diverse spill (flere innlegg kommer). Haugesund – Brann står på menyen!

Haugesund – Brann, 18:00

Over 9.5 cornere @ 1.74 8 units, Unibet

Teorien er “enkel”. Det blir enormt mange cornere når to gresslag eller to kunstgresslag møtes, og kampene går sjeldent under. I tillegg er dette to lag som hver for seg får masse cornere i deres kamper både for og i mot.

Haugesund snitter 5,50 for i deres kamper, og totalt 11. Brann snitter 6,45, men “kun” 9,82 i snitt.

Uten navn

Her kan man tydelig se hvor stor forskjell det er når to gresslag møtes vs når et gresslag og et kunstgresslag møtes. I tillegg har samtlige kamper på Haugesund stadion gått over 9.5 cornere. Det tror vi også skjer i kveld!

Lykke til!

Leave a Reply