Skottland – Argentina

Har hatt noen dager pause nå av ulike årsaker, men skal prøve å komme litt mer jevnlig tilbake nå. Prøver ett spill i dag.

Skottland – Argentina (damer), 21:00

Under 2.5 mål @ 1.95 6 units, Coolbet

Argentina har vært bunnsolide bakover og vært ekstremt imponerende. I sin 4-5-1 formasjon har Argentina imponert med 0-0 mot Japan, og “kun” 1-0-tap mot England som definitivt er lag som har potensiale til å gjøre det enda bedre. Her møter man Skottland, og det synes jeg ikke lukter noe mer målfest.

Skottland har riktignok spilt over i begge kampen (2-1), men har også tapt begge. Det vil trolig si at de må score minst to mål her for at denne kampen skal gå over, og mot et så solid Argentina-forsvar blir ikke det noen enkel oppgave. Vi prøver derfor under 2.5 mål til @ 1.95 i odds!

Leave a Reply