Tid for revansj

Ikke bare VM for kvinner som gjelder. Selvfølgelig er det også U21EM også!

Spania U21 – Belgia U21

Spania U21 -1 (asian handicap) @ 2.10 7 units, Bet365

Her er jeg ikke i tvil. Dette Spania-laget har et mye større potensiale enn det de fikk vist mot intense italienere forrige kamp, og holder et mye høyere nivå enn Belgia. Dette Spania-laget bør og kan vinne dette mesterskapet med spillere som Oyarzabal, Soler, Ceballos og Fabián Ruiz – spiss er kanskje et lite problem.

Spania tapte 1-3 i åpningskampen mot Italia. Det betyr at man må vinne denne kampen for å kunne henge med og ta seg videre. Belgia på sin side tapte 3-2 mot Polen, som vel er et dårligere lag enn Italia. Ser man også litt på prestasjonene i disse kampene til begge lagene, så synes jeg uten tvil at Spania har det største potensiale inn mot kampen, og bør kunne vinne her. Vinner Spania her, kan det fort bli flere scoringer, og jeg vet det ligger noe uforløst i dette laget. Derfor prøver vi -1 til en meget fin odds!

Lykke til!

Leave a Reply