Ecuador v Chile 

Chile startet Copa America helt perfekt, etter at de slo Japan 4-0 i den første kampen. Vinner de i natt kan de nesten sikre en plass i sluttspillet. Målforskjell kan være en viktig faktor når man skal oppsummere Gruppe C til slutt, og etter denne kampen møtes Uruguay og Chile ansikt til ansikt. Vinneren av den kampen stikker trolig av med gruppeseieren, og en enklere vei videre i mesterskapet.

Chile har vunnet tre av de siste fire h2h-møtene, og Ecuador er inne i en vanskelig periode for tiden. De har sluppet inn to eller flere mål i tre av de siste fire head-to-head kampene, og står nå med 3 tap  og 2 uavgjorte på de fem siste kampene. Sist seier kom borte mot Panama i november 2018. Første kamp i Copa America endte med et stortap mot Uruguay, hvor Cavani og Suarez skåret hvert sitt.

Vi har god tro på at Chile skal bite godt fra seg i denne kampen, og prøver 7 units på borteseier til fin odds hos Coolbet! Samtidig tester vi også noen spillerspesialer her, da vi tror på en del kort og noen mål til bortelaget.

01:00 Ecuador v Chile. Chile vinner @ 1.86 (Coolbet) 7 units

Spillerspesialer:

Alexis Sanchez målgivende @ 6.00 (Unibet) 2 units 
Jean Andre Beausejour får kort @ 4.00  (Unibet) 2 units 
Arturo Vidal får gult kort @ 4.00 (NordicBet)  2 units 
Jefferson Intriago Mendoza får kort @ 3.50 (Unibet) 3 units

Leave a Reply