3.divisjon Norsk Fotball

Etter noen uker med relativt få spill fra meg, skal jeg prøve å levere litt oftere fremover nå som jeg har ferie. Først ut denne herlige lørdagen er noen spill i 3.divisjon i Norge. Her er det mange kamper i dag, og jeg har valgt meg ut to spillobjekter.

16:00. Dobbel: Eidsvold + Fløy -2 @ 2.07 (Norsk Tipping) 6 units

Eidsvold møter i dag Kråkerøy på Fredrikstad Stadion, i runde 11 av Norsk Tipping-ligaen avd 1. Dagens bortelag leder avdelinga suverent, og har allerede skaffet seg en luke på seks poeng ned til andreplassen i avdelingen. 9-1-0 og en målforskjell på 33-7 er fasiten etter 10 kamper. Kråkerøy ligger på en 10.plass foreløpig, og har slitt på hjemmebane med 1-1-3 og 6-12 i målforskjell. Spesielt tapene mot Grorud (2-6) og Lørenskog (1-4) har vært tunge. Eidsvold har vist seg som en skåringsmaskin denne sesongen, og snitter 3.7 mål pr kamp. Vi tror på borteseier her, men holder oss unna eventuelle handikapspill i kampen. 1.40 på borteseier er markedsledende, og da må vi kombinere for å få en litt mer appetittelig odds.

Fløy-Flekkerøy har imponert stort i Norsk Tipping-ligaen avd 3 hittil denne sesongen, og leder avdelingen med 8-2-0 og en målforskjell på 31-6, etter 10 kamper. Sterkt! De tre siste kampene har endt 7-0 mot Donn, 5-0 borte mot Madla og 4-1 borte mot Pors. Med andre ord er formen hos de blå-hvite meget sterke om dagen. I dag møter de Storm på Bratsberg Kunstgress. Laget ligger på sisteplass i avdeling 3, og står med 1-1-8 på de ti siste kampene denne sesongen. 9 mål er skåret, mens 25 er sluppet inn. De fem siste kampene har endt med tap. 1-3, 0-4, 1-3, 0-2 og 2-3.  Her tror vi Eidsvold stikker av med nok en storseier, og slenger inn -2 i en dobbel med Eidsvold til 2.07 hos gutta på Hamar. 

15:00. Sunndal v Årvoll. Uavgjort @ 4.10 (Coolbet) 3 units

Bunnlagene i Norsk Tipping-ligaen avd 1 møtes til dyst på Sande Stadion i dag klokken 15:00. Sunndal har virkelig slitt etter opprykket til 3.divisjon, og står med kun 3 poeng på de 9 første kampene, resten av kampene har endt med tap. Målforskjellen viser blytunge 8-29, og det skal vel noe til at klubben fra Nordmøre klarer å holde seg i divisjonen til neste år. Deres første seier kom i forrige hjemmekamp, mot Rommen, kanskje kan det bidra til en liten boost før dagens kamp mot Årvoll? Ådne Bruseth har også ankommet klubben, og står med 2 mål på 3 kamper for rødtrøyene. Han spiller til daglig collegefotball i statene, men har kommet hjem i sommer for å hjelpe Sunndal til poeng.

Årvoll ligger på plassen over Sunndal med 6 poeng på de 10 første kampene. De står uten seier på bortebane denne sesongen med 0-1-4, og har hentet de seks poengene etter en seier og tre uavgjorte.

Begge lagene sliter som nevnt, og er i poengnød. Hva er vel mer typisk enn en uavgjortkamp da? Vi prøver 3 units på at lagene tar med seg ett poeng hver hjem fra Sande i dag.

Leave a Reply