Afrikamesterskapet og Copa America

Tester også ut noen spillerspesialer til dagens kamper i Afrika og Sør Amerika. Nigeria og Brasil er store favoritter i sine kamper, mens det er ventet få mål i kampen mellom Kongo og Uganda. Over 2.5 mål kan faktisk fås helt opp til 3.15 i odds der. Over 1.5 kan fås til 1.66, det er sjeldent man ser det i hvilken som helst kamp egentlig.

16:30 DR Kongo v Uganda. Cedric Bakambu mål til 3.25 (Unibet) 3 units

Ser man på previewen før denne matchen er det få store navn i disse to afrikanske lagene. De som er verdt å nevne er det Kongo som har i sin tropp. Masurka i West Ham starter trolig på venstrebacken. Venstrekant Yannick Bolasie har spilt i Premier League, men er nå gått til Anderlecht. Samt andre spillere som spiller for henholdsvis Porto, Galatasaray, Wolfsburg og Celtic. Lagets største stjerne finner man helt på topp – Cedric Bakambu. Selv om spissen tok et kontroversielt valg og dro etter pengene i Kina i 2018, er det ingen tvil om at Bakambu er en meget god spiller. 32 mål på 51 kamper i La Liga sier sitt, og han har fortsatt å bøtte inn mål i CSL. Der står han oppført med 23 mål på 27 kamper fra start. Er det noen som skårer mål i denne kampen, så er det Bakambu, og da synes vi 3.25 hos Unibet er spillbart med 3 units.

19:00 Nigeria v Burundi. Odion Ighalo mål til 2.60 (Unibet) 3 units

Tidligere Lyn-spiller Ighalo spiller også i CSL, og har gjort sakene sine svært bra. 43 mål på de 64 siste kampene i ligaen sier sitt, og ryktene skulle ha det til at Ighalo var ønsket som back up i Barcelona i januar. Ikke vet vi hva som er sant, men en målsnik er Ighalo så absolutt. 106 mål på 186 kamper fra start i karrieren er meget pene tall, spesielt med tanke på at han har vært innom både Serie A, La Liga og Premier League. Nigeria er naturlige favoritter inn i denne kampen mot Burundi, og vi tror både Ighalo og Ahmed Musa skal få komme til sine sjanser her. Kanskje er vi så heldig at Ighalo også tar straffer? Prøver 3 units på Ighalo-mål her.

21:00 Peru v Brasil. Miguel Trauco (Peru) får kort @ 4.70 (Coolbet) 2 units

Brasil og Peru står med like mange poeng etter to kamper i Copa America, og Peru vil kjempe med nebb og klør her for å vinne gruppa. Brasil er naturlige favoritter her, og mest sannsynlig stikker de av med seieren (1.41 høyest odds hos Coolbet). Grunnen til at vi prøver kortspill på Trauco er at han trolig spiller venstreback mot Richarlison. Han var en av spillerne som ble felt flest gang i Premier League i sesongen 18/19, og vi tror Trauco kan få det tøft her. Prøver 2 units til meget fin odds hos Coolbet! Følger dere linken under kan dere se hvor mye det betød for Richarlison å bli tatt ut til Copa America.

Leave a Reply