Chile v Uruguay 

Gruppe C skal avgjøres i dag når to av favorittene i mesterskapet møtes til dyst klokken 01:00 norsk tid. Kampen skal spilles på ærverdige Maracana Stadium i Rio De Janeiro, og alt ligger til rette for at dette blir en ordentlig rysare!
Chile, vinnerne av de to siste utgavene av Copa America, har nok en gang startet sterkt i mesterskapet. La Roja slo Japan 4-0 i åpningskampen, og fulgte opp med en sterk 1-2 seier mot Ecuador i kamp to. Det har resultert i at de foreløpig leder gruppe C, og de har også sikret seg en plass videre i turneringa. Chile vil gjøre alt de kan for å sikre førsteplassen i nattens kamp, og videre forsvare tittelen fra det forrige mesterskapet i Sør Amerika.

Uruguay på sin side står med 4 poeng etter de to første kampene. De startet så bra med 4-0 mot Ecuador i første kamp, men så endte neste kamp mot Japan 2-2 for laget med Suarez og Cavani på topp. Det som gjør denne kampen såpass spennende er forutsetningen til Uruguay; Vinner de i natt, vinner de gruppa. Spiller de uavgjort går de videre på som andreplassen i Gruppe C. Taper de kan de risikere at Japan tar andreplassen, selv om dette ser meget usannsynlig ut med tanke på asiatenes negative målforskjell.
Vi forventer egentlig ingen store endringer i noen av lagene før denne kampen. Arturo Vidal, Jean Beausejour og Mauricio Isla er ett kort unna suspensjon for Chile, noe som kan bidra til at de blir spart i denne kampen, men vi tror ikke manager Rueda tør å ta sjansen på rotasjon her! En glad nyhet for de som følger Manchester United, er at Alexis Sanchez har begynt Copa America på fin måte. Han ble matchvinner mot Ecuador og hadde både målgivende og mål mot Japan. Sanchez starter garantert på venstrevingen i natt!
Chile sannsynlig 11er (4-3-3): Arias; Isla (fare for suspensjon), Medel, Maripan, Beausejour (fare for suspensjon); Aranguiz, Pulgar, Vidal (fare for suspensjon); Fuenzalida, Vargas, Sanchez

Nicolás Lodeiro og José Giménez er et kort unna suspensjon hos Uruguay, og kan bli spart i denne kampen. Sebastián Coates og Giorgian de Arrascaeta er de mest sannsynlige alternativene til å ta over de plassene, men vi tror Tabarez vil se lagkameratene Godin og Gimenez sammen som stoppere! Lodeiro starter også trolig ute til venstre på midtbanen. Diego Laxalt gikk av med skade etter 28 minutter mot Japan, trolig er det Giovanni Gonzales som overtar hans plass på venstrebacken. Fra før av må de klare seg uten Matias Vecino, som har trukket seg fra troppen på grunn av en skade.
Uruguay sannsynlig 11er (4-4-2): Muslera; Caceres, Gimenez (fare for suspensjon), Godin, Gonzalez; Nandez, Bentancur, Torreira, Lodeiro (fare for suspensjon); Suarez, Cavani

Det vil bli en tett og tøff kamp i Rio De Janeiro i natt, med to lag som har vist fin form den siste tiden. Det er svært vanskelig å skille disse to erfarne landslagene, og vi sliter med å finne noe spillbart når det kommer til kamputfall her. . Bookmakerne har lagt lista på over / under 5.5 kort i denne kampen, og det forventes en ordentlig høyintensitetskamp! Med andre tror de også at det skal bli hett rundt ørene hos dommer Claus.
Dommer Raphael Claus har dømt 104 kamper i Brasil, og har i snitt gitt ut 4.63 gule kort pr kamp. Det at dommeren er brasiliansk kan gi kampen en ekstra dimensjon, spesielt når det er en storkamp mellom to lag som har god historikk i turneringen. Vi prøver oss på en rekke spillerspesialer:
Lucas Torreira får kort til 3.30 (Coolbet) 3 units

Gary Medel får kort til 3.00 (NordicBet) 3 units

Charles Aranguiz får kort til 3.70 (Coolbet) 3 units

Martin Cacares får kort til 4.33 (Bet365) 3 units

Leave a Reply