USA v Spania

Fin dag på fredag med Norge videre til kvartfinale, og 2/2 spill inn. Vi prøver igjen mandag kveld når Spania møter USA.

Spania – USA, 21:00

USA-1.25 (asian handicap) @ 1.97 7 units, Unibet

Spania har hatt en enormt fin utvikling på kvinnesiden det siste året, men her skal det være klasseforskjell når USA står på motsatt banehalvdel. USA er kanskje det laget som har sett aller sterkest ut i dette mesterskapet, og som kan vinne VM.

Spania har blitt historiske ved å ta seg til åttendelsfinale for aller første gang, men nå kan det fort være stopp. Man har allerede tapt mot Tyskland 1-0, slått Sør Afrika 3-1 lite imponerende, og spilt 0-0 mot Kina. Man sliter med å score mål, og det gjør ikke USA som vant 12-0 mot Thailand, vant 3-0 mot Chile, og 2-0 mot Sverige. USA skal være det beste laget her, og det forventer jeg også vi får se.

Lykke til!

Leave a Reply