Ja vi elsker dette landslaget!

Norge skal spille kvartfinale i VM. Det er ikke hverdagskost i dette landet, og dette kvinnelandslaget er et lag vi kan være stolte over og som engasjerer folket mer enn noengang. I kveld møter de England til en meget spennende kamp!

Norge – England, 21:00

Norge over 3.5 cornere + England over 3.5 cornere @ 2.07 (oddsbygger) 7 units, Unibet

“Enkelt” og greit. Dette er to lag som får mye cornere, og som har offensive backer som bidrar med innlegg. Begge lag skaper sjanser, og det blir mye cornere i deres kamper. Norge har innfridd denne linjen i 3/4 kamper, mens England har innfridd i 4/4 kamper. Plusser man disse to linjene sammen får man 7.5 linje, det er ikke veldig høyt. Så enkelt er det derimot ikke, men synes oddsen her er meget pen, og at denne varianten må prøves!

Trolig blir det Hjelmseth – Moe Wold, Mjelde, Thorisdottir, Minde – Sævik (?), Engen, Risa, Reiten – Graham Hansen, Herlovsen

Lykke til, og heia Norge!

Leave a Reply