Cornerspill Eliteserien

Cornere i Eliteserien pleier å være en god variant. I dag prøver vi noen varianter!

Brann – Mjøndalen, 19:00

Over 9.5 cornere @ 1.74 7 units, Unibet

To fysiske lag med mye dødballer og cornere i sine kamper. Brann snitter 6,07 per kamp, mens Mjøndalen snitter 5,08 på sin side. Brann med 3,5,6,6 og 7 cornere på sine siste fem kamper i Eliteserien. Mjøndalen med 7,2,5,9 og 8 på sin side. Ser for meg en kamp her hvor det blir mye trøkk og dødballer, og ikke så mye finspill nødvendigvis. Synes 9.5-linje er pent her, tross gress vs kunstgresslag som vi har vært inne på flere ganger denne sesongen.

 

Vålerenga – Bodø Glimt, 19:00

Bodø Glimt over 4.5 cornere @ 1.78 6 units, Unibet

Velger Glimt-linjen her framfor Vålerenga etter at Vålerenga har variert en del i det siste, mens Bodø Glimt bygger mye av sitt spill på hurtige og gode kanter, og spesielt Layouni. Vålerenga snitter 3,92 i mot, mens Bodø Glimt snitter 6,42 per kamp. 5,6,4,9 og 6 cornere på sine siste fem kamper. Et pluss her er også at dette er en bortekamp på kunstgress, og ikke gress. Da vil ballen gå slik Bodø Glimt ønsker, og da bør det være gode muligheter for at 4.5 skal sitte i kveld også.

Dette blir dagens to utvalgte cornerspill. Vi krysser fingrene!

Lykke til!

 

Leave a Reply